Uncategorized

Az új „G-Vectoring” technika, amely a Mazdas meghajtó még sokkal jobbá teszi

, a Mazda új motorkezelő innovációt fedte fel, amely elősegíti a kényelmet, a stabilitást és a tapadást. Megkaptuk a lehetőséget, hogy kipróbáljuk az új rendszert, amelyet G-Vectoring Management (GVC) hívnak, Franciaországban ezen a héten.
A rendszer korlátozza a motor nyomatékát, hogy zökkenőmentes eltolódást eredményezzen a G-erők között. Bármilyen időkben működik, öt milliszekundumonként mérve a kormánykerék mozgásait – mind a közvetlenül az utakon, mind a kanyarodás során.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Toru Yoshioka integrált menedzsment rendszerkezelője azt mondta a Car Express -nek: “Ez a rendszer arra ösztönzi a sofőröt, hogy az autót mint egy profi sofőr működtessen.”
Ezt úgy teszi meg, hogy a függőleges tonnákat optimalizálja az autó különböző sarkaiban, pontosan ugyanolyan módszerrel, amelyet egy versenyző sofőr modulálna a fojtószelepen lévő bemeneteikben a kanyarodás során. Mivel ez a rendszer szupergyors számítógépeket használ, sokkal pontosabban állítja, mint egy ember.
• Mazda 6 vs Volkswagen Passat
Egy sarokban a rendszer akár 30 nm-rel korlátozza a nyomatékot (legtöbbször 10 nm körül), hogy az autó és a teherautó tonnait az első kerekekbe helyezzék, hogy javítsák a bekapcsolást, lehetővé téve a tonnák áthelyezését. A hátul, amikor a sofőr felgyorsul, ezáltal javítva a stabilitást.
Az ütés sok kiejtésű az alacsony markolatú felületeken, azonban lehetősége volt kipróbálni a rendszert mindkét közvetlenül az utakon, valamint egy odaadó tanfolyamon. A Mazda kijelenti, hogy a rendszert úgy fejlesztették ki, hogy a sofőr észrevétlenül maradjon, valamint ez az a pontos észlelés, amelyet a Mazda 3 -on, valamint a Mazda 6 terveket készítettünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *