Uncategorized

Az új 2020 -as Hyundai i20 hibrid hatalommal

érkezik, miután az új Hyundai i20 külsejének hivatalos debütálását követően a koreai márka hivatalosan megnyitotta az autó ajtajait, és hozzáférést kapott a Supermini belső teréhez. A tervezés, az építkezés minősége és a technika szempontjából az új kabin óriási ugrást hajt végre a kimenő autóhoz képest.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A következő i20 szeptemberben a bemutatótermeknek köszönhető, amikor megpróbál lopni egy olyan tehetséges riválisra, mint a Ford Fiesta és a Renault Clio, a kiváló biztonsági készlet, az osztályvezető autóban és az enyhe-hibrid erőművek szállításával.
• A legjobb szuperminik eladó
Míg az I20 a jelenlegi modell platformjának erősen frissített verzióját használja, a tervezési szempontból radikális eltérést igényel az elődje. Ez az első Hyundai, amely a vállalat új tervezési nyelvét használja, ami azt jelenti, hogy élesebben meghatározott testfelület és szögletes fényszórók (teljes LED -ekkel a felső modellekben), amelyek a széles rács széleibe keverednek.
Hátul az új modell teljes szélességű csíkot kap, amely összeköti a hátsó lámpákat, és egy panel alatt ülnek, amely egy fekete kontrasztos tetővel kombinálva a hátsó ablakba keveredik. A fekete tetőn túl négy új külső festékfesték közül választhat. A sportosabb álláspontot az általános forma segíti; Az új i20 24 mm -es alacsonyabb, 30 mm szélesebb és 5 mm -rel hosszabb, mint az elődje.
17

Az új kabin lágy érintésű, texturált műanyagokkal rendelkezik a műszerfal nagy részén, míg a négykerekű kormánykerék kialakítása teljesen új. A környezeti világítás, amely magasabb szintű szinten kapható, az i20 -as posher érzést kölcsönöz, mint elődje. A kötőjel középpontját vízszintes lécek bontják fel, amelyek a kabin szélességét futtatják, és belekeverednek az autó légszűrőibe, míg fölött az infotainment vezérlők.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *