Az új, arcmaszkált BMW X2 SUV 2021-ben érkezik

. A BMW X2 SUV közép-életének frissítése úton van, hogy versenyezzen a Mercedes GLA legújabb verziójával.
Ezekben a kémfelvételekben a teszt autó azt mutatja, hogy az új modell csak minimális álruhát visel. A rács körüli burkolat azt sugallja, hogy ott változtatásokat hajtanak végre; A közelmúltbeli BMW -k tendenciájában várható, hogy az ikonikus vese grillák méretükben megduzzadnak a felülvizsgált változathoz képest.

A legjobb kis SUV -k és kereszteződések 2020

A jelenlegi X2 egy kerek reflektorok sorozatát sportolja a fő fényszóró egységek alatt. Ezen a teszt autóban azonban csak matricákként jelennek meg, ami azt sugallja, hogy a 2019 -ben bevezetett frissített X1 -hez hasonlóan őket teljesen eltávolítják a frissített modellhez. A fő lámpák körüli finom burkolat legalább új grafikát sugall, de ezeket a kerek lámpákat legközelebb a főegységekbe lehet befogadni.
11

Az oldalak mentén és a hát körül, nagyon kevés megváltozott. Ez a jelenlegi teszt autó ugyanolyan fénycsoportokat visel, mint a meglévő modell, bár az X1 -hez hasonlóan, valószínű, hogy az új világítási aláírások, valamint az új szín- és kerék lehetőségek is jelennek meg.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Kissé megváltozott az X1 tavalyi Facelift -ben, tehát mivel az X2 megosztja a műszerfal és az infotainment beállításait kissé nagyobb testvérével, itt nem várunk forradalmat: a szín- és trimtív csípések valószínűleg a legszélesebb változások.
Mielőtt a frissített X2 megjelenik, a plug-in hibrid hajtómű be van állítva, hogy csatlakozzon a tartományhoz. Ezt megosztják mind az X1, mind a Mini Countrymannel: egy 1,5 literes turbófeltöltős benzinmotorot egy elektromos motorhoz párosítanak, amelynek elegendőnek kell lennie 0-62 mph időtartamra, körülbelül hét másodpercre, és körülbelül 30 mérföld távolságra tiszta EV módban –
Míg a pontos kiadási dátumot még mindig meg kell erősíteni a felülvizsgált BMW X2 (és a PHEV verziója, hogy csatlakozzon a tartományhoz), a 2021 -es debütálás valószínűnek tűnik.
Várja, hogy láthassa a frissített BMW X2 -t? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *