Az új BMW 330E Touring Plug-in Hybrid, hogy csatlakozzon a Saloonhoz 2020-ban

A BMW hamarosan a hibrid 3-sorozat ingatlanverzióját kínálja, a termékmenedzser szerint Stefan Horn. Ez lesz a márka első plug-in hibrid ingatlankocsija, valamint hamarosan megfelel az Basic 3 sorozatú turné után az év későbbi későbbi bemutatása után.
Mivel a BMW plug-in Push beállítása beállítja a hibrid verziókat a 2-es sorozatból az X5-ig, valamint az X7-ig, úgy gondolják, hogy az elektromos 3-as sorozatú kocsi aggodalomra ad okot a német járműgyártó számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb plug-in hibrid járművek eladó
Arra a kérdésre, hogy a BMW miért nem ajánlott fel 330E -os turnét, valamint azt is, hogy egy ilyen jármű megjelenhet -e a felülvizsgált tervezési tartományban, Horn azt mondta az Auto Expressnek: „A jövőben is megoldást kapunk”.
Hangsúlyozta a BMW azon kívánságát, hogy az elektromosságot „normákkal” tegye, amellett, hogy a jövőben minden új jármű szakaszában elektromos választási lehetőségeket kínál. A BMW 2019-ben kiküszöböli az elektromos járművek összes hibrid-specifikus stílusjelzőjét; Az Iperformance jelvényeket eldobják, míg a finom kék akcentusokat a test színű díszítéssel cserélik.
Ugyanakkor nem lesz 3 sorozatú EV: „Az i4 ezt megteszi” – mondta Horn.
9

Az új BMW 330E szalon tavaly év végén volt kitéve, néhány héttel azután, hogy a 320D, a 330I és az M340I -t a Párizsi Autószalonon mutatták be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *