Az új brit sportgépjármű-márka elindítja a

egy teljesen új brit sportgépjármű-márkát, amelyet ez év áprilisában kell elindítani, debütáló modelljével-a Judi Codename Project-ígéretével: “Frissítse a klasszikus brit sportautót, a 21. napra. Század.” Az üzletember és a rajongó, David Brown, saját nevében felállította a társaságot, és tapasztalt mérnököket és tervezőket hozott a fedélzeten.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A David Brown Automotive egy teljesen új autót fejlesztett ki az alapoktól. Egy testreszabott testet és belső burkolatot terveztek, a brit beszállítóktól származó összes anyaggal. A termelés alacsony volumenű lesz, de a jelenlegi gyártási technikákat a szokásos kézművesség mellett fogják használni.
• A legjobb középkori válságkocsik
Alan Mobberley, a Land Rover fõ tervezése 19 évig 2005 -ig felelős a jármű tervezéséért. Az Automotive Expert Pentisage Group szintén részt vett az autó fejlesztési fejlesztésében.
“A klasszikus sportautó minden hatását és stílusát akartam, de modern képességekkel és kényelemmel” – mondta David Brown. „Ezt akarom egy autóban, de ez nem valami, amit az egyén valóban kínál. Szóval magam hoztam létre. ”
Az autót áprilisban mutatják be, és végül megvásárolható lesz, nagyon korlátozott számban. Sokkal több részletet, beleértve a nevet és a teljesítmény -előírást, közelebb kerülnek az autó indításához.
• Caterham 160 áttekintés • A legjobb középkori válságkocsik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *