Az új Ford Focus bemutatott 2021-es Facelift és Tech frissítésekkel

A jelenlegi Ford Focus eladásra került, figyelembe véve a 2018-at, és figyelembe véve, hogy akkor a friss riválisok hulláma megjelent, beleértve a nyolcadik generációs Volkswagen Golfot, Peugeot 308 És ülés Leon. Az újonnan érkezők elkerülése érdekében a Ford frissíti a hangsúlyt egy új megjelenéssel, frissített belső technológiával és a revíziókkal.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az új fókusz 22 465 GBP-tól kezdődik, egy felülvizsgált burkolat-felépítéssel, amely a belépő szintű trend változatával kezdődik. Ezt a titán követi, a sportos ST-line modell a tartomány vezetésével, a Tourgened-Up Focus aktív mellett.

Új 2022 -es Ford Fiesta, friss megjelenéssel és technológiai lendületekkel mutatták be

Az újra strukturált tartomány megszünteti a luxus fókuszmintát-ehelyett a Vignal a Trim csomagra utal, amelyet titán, aktív és ST-line autókkal lehet megadni, további berendezéseket és testreszabott kialakításokat hozva belülről és kívülről.
Új fókusztervezési változások
Elülső részén a Focus elfogadja a Ford új családi arcát, amint azt a nemrégiben ismertetett, Facelifted Fiesta megtekintette. A kék ovális jelvény most egy nagyobb, sokkal lekerekített elülső rácson belül helyezkedik el, nem pedig fölött. Maga a rács kap egy króm surround és vízszintes rudakat, és az autó orrát emelték a hozzáadott közúti jelenlét érdekében.
Ez az új rács egy pár karcsúbb, sokkal agresszívebb fényszóró -klaszterek között helyezkedik el, amelyek új futó fény aláírással rendelkeznek. A teljes LED-es fényszórók standardok, valamint az automatikus, magas gerenda-vezérlés és a Ford manőverező fényrendszere, amely például javítja a láthatóságot a parkolás közben. Az opcionális dinamikus pixel LED-es fényszórók további funkciókat hoznak, például egy tükröződésmentes távoli fényszórót, amely megváltoztatja a fénymintát, hogy elkerülje a közeledő autók vakítását.
29

Másutt az alsó elülső lökhárítót új, oldalsó oldószer-elrendezéssel is eltávolították, és hátulján az opcionális továbbfejlesztett LED-es lámpák sötétebb kivitelben kapnak, új futófény-kialakítással. A sportos ST-line modellek fényes fekete méhsejt háló rácsot kapnak, alsó lökhárítóval, szatén ezüst betétekkel. A kiterjesztett oldalsó szoknyák, a hátsó spoiler és a fekete diffúzor is szerepelnek.
Fókuszáljon az aktív, a birtok és a matrica frissítések
A terepjáró ihletésű fókusz aktív rengeteg tervezési útmutatást kap, például védő műanyag karosszéria burkolat és emelt útmagasság, valamint függőleges rácsrudakkal és egy újracsomagolt alsó első lökhárítóval.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *