Uncategorized

Az új Honda Civic Type R 2015-ben érkezik

A Honda vezérigazgatója, Takanobu Ito megerősítette, hogy 2015-ben egy új civil típusú R-t mutatnak be, egy új üzemanyagcellás elektromos jármű mellett. A kompakt SUV -t szintén beállítják, hogy csatlakozzon a tartományhoz a közeljövőben.
• Honda vélemények
Az új R típusú R típust kifejezetten Európára fejlesztik ki, és magában foglalja a Honda tapasztalataiból származó fejleményeket a Touring Car Champions világbajnokságában. Az ITO azt akarja, hogy ez a leggyorsabb elsőkerék-meghajtású autó legyen a Nurburgring körül, ami azt jelzi, hogy meg kell vernie a Megane 265 Trophy 8 perces időtartamát, 7,9 másodperc. A Honda Egyesült Királyság MD, Dave Hodgetts azt mondta, hogy az Automobile Express -nek, hogy az új típusú R “legalább 265 lóerővel rendelkezik … A mérnökök célpontja 300 lóerő.”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Hodgetts elmondta nekünk, hogy az R civic típusú 2013 őszén megkezdi a tesztelést a Nurburgring-en, a termelés elindulva Swindonban, készen áll a 2015-ös értékesítésre. A Honda WTCC bejegyzéséből származó tanulságok felhasználásával. Hodgetts nem támaszkodna arra, hogy az R termelési típusú-R ugyanazt az 1,6 literes turbót kapja-e, mint a WTCC autó, de azt mondta: “Lehetséges, de akkor bármi lehet, hogy egy 2,0 literes turbó is lehetséges.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *