Az új Kia Stonic EV csatlakozhat a változatossághoz

. A főnökök az EV verzió megvalósíthatóságát is értékelik.
A Stonic kezdetben két benzinmotorral, valamint egy dízel egységgel vezet be. A hibrid technológiát valószínűleg hozzáadják az egyik benzinmotorhoz, hogy elősegítsék az alacsonyabb kibocsátást és javítsák a teljesítményt. Hasonló módon fog működni, mint a Suzuki SHVS rendszere, és többlet energiát tárol az Air-Con, valamint a rádiók felhajtására a stop-start forgalomban. A gyorsulásnak, valamint a fojtószelep -fellépésnek is lendületet kell látnia.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Új Kia Stonic 2017 áttekintés
A Berlinben található új SUV bemutatójában a KIA Europe alelnöke Arthur Martins hirdetési alelnöke azt mondta az Automobile Express -nek: „Megvizsgáljuk a Stonic mérsékelt hibridjét.”
Míg a KIA Stonic-ot egyelőre nem használják teljes hibridként vagy plug-inként, az összes elektromos verzió a folyamatban van. Annak ellenére, hogy a főnökök korábban elutasították a spekulációt, a KIA szóvivője ellenőrizte, hogy a márka ellenőrzi a technológiát – ragaszkodva ahhoz, hogy a teljes EV „megvalósítható” a Stonic platformon, amelyet megoszt a Rio Supermini -vel.
A testreszabott EV -k létrehozása helyett a KIA villamosítja a meglévő terméktartományát. A teljes elektromos Kia Stonic számára nem volt időkeret, ám a Spirit EV már eladó, valamint a NIRO EV 2018-ban esedékes, a változatosság nem követelménye az azonnali erősítésnek. A KIA hírhedten rövid termékciklusaival azonban valószínűleg az évtized vége előtt láthatjuk a Stonic elektromos verzióját.
Kapna egy teljesen elektromos Kia Stonic-ot? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *