Uncategorized

Az új Lamborghini Concept Car Telled

Lamborghini feltárta a koncepcióautó első teaser -felvételét, amelyet október elején mutatnak be a Párizsi Autószalonon. És a vonalrajz azt sugallja, hogy nem csupán a Lamborghini meglévő modelljeinek egyik változata.
Ehelyett a szelíd görbék és a elsöprő ablakvonal sokkal emlékeztet a cég legendás Miura -ra. A képet a szlogen segítségével engedték el: “Miután a tökéletesség elérte, csak megduplázhatja”. Ez rámutat a három dolog egyikére: hamarosan láthatunk egy Lamborghini -t négy ülőhellyel, vagy esetleg egy négy ajtóval és négy üléssel. A harmadik lehetőség az, hogy az új autó két energiaforrással rendelkezik: motorral és elektromos motorral.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ha a vállalat elindul a plug-in hibrid útvonalon, akkor ez lesz az első alkalom, amikor a Lamborghini-ban láttuk a technológiát. Ha ez a négyüléses opció, akkor ez lenne az első családbarát Lamborghini, figyelembe véve, hogy a 2012-es Urus Concept SUV és a 2008-as Estoque Concept.
A Lamborghini-nak négyüléses gyártási autókkal rendelkezik, mint például az Espada és az Urraco. Aztán ott volt a nyolcvanas évek és a kilencvenes évek elején szokatlan LM002 terepjáró.
Valószínűtlennek tűnik, hogy négy ülőhelyet belemerülnek a Huracan lábnyomába, tehát ha az új modell egy platform megosztása a Lamborghini bármelyik meglévő modelljével, akkor fogadnánk, hogy ez a hosszabb Aventador.
Az összes részletet október 1 -jén este, közvetlenül az október 2 -i Párizsi Autószalon megnyitása előtt mutatják be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *