Az új Land Rover Defender, a nehéz kisteherautó nyitva tart

, a Land Rover sokkal több részletet adott ki az új védő ipari változatáról. Az új Defender Hound Top idén később kerül forgalomba, a rövidkerekű három ajtós 90-es verzió indikatív árazásával, amely 35 500 font plusz ÁFA-tól kezdődik.
A hosszabb 110 verzió valószínűleg alig több mint 40 000 fontot fizet, plusz áfát, valamint a Land Rover azt reméli, hogy az ipari védő erőteljesen küzd a 4×4 -es piac sokkal utilitárius végén, az új INEOS Grenadier kedvelőivel szemben is mint a kisteherautók jelenlegi termése.

A legjobb kis kisteherautók, hogy 2022 -et szerezzenek

A nehéz felső név az 1950 -es évekre nyúlik vissza, amikor a korai Land Rover sorozat tervezéséhez kivehető nehéz tetejeket hoztak létre a hozzáadott biztonság és a védelem biztosítása érdekében. Az új kialakítás gondoskodik arról, hogy az új kialakítás folytatódik -e a korai autók pontosan ugyanazzal a sziluettjével.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A kereskedelmi orientált védőket a Land Rover speciális autóüzemeltetése hozta létre, valamint a Kit-en sem. Használják az utazói modellek alumínium-intenzív kialakítását-amely szerint háromszor merevebb, mint a legjobb test-keretszerkezet-független tekercs-rugó felfüggesztéssel, valamint a nagyobb modellnél kínált állítható légfelfüggesztéssel.
Noha a műszaki részleteket később az év későbbi szakaszában bocsátják ki, megértjük, hogy mindkét formatervezés 900 mm -es hullámmélységű lesz, míg a 110 verzió megközelítéssel, megszakítással és 38 -as indulási szögekkel rendelkezik. 28, valamint 40 fok az off-road beállításban.
12
Az adsclose erről a hirdetésről

Az utazási verziókhoz hasonlóan a Land Rover 10 hüvelykes Pivi Pro Touchscreen-jét is felszereljük, míg a fejlett szoftver-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the Touchscreen képes lesz frissíteni az autó rendszereit. Egyéb felajánlott technológiák tartalmazzák a Clearsight visszapillantó tükröt, amely HD CAM-adagolást közvetít a tükör helyén-hasznos, ha a hátsó tons-öböl tele van.
A fejlett vontatási súgó szintén rendelkezésre áll, lehetővé téve az autósok számára, hogy az autók és a teherautók forgóvezérlőjével az autó közepén forgóvezérlőt használnak. A 3D-s surround bütykös szintén segíti a nehéz manővereket, és a központi képernyőn az autókra és a teherautókra néző kilátást nyújt.
Noha a Defender nehéz teteje egy második vagy harmadik üléssor nélkül jár, azt egy központi ugró üléssel kínálják, hogy három ember üljön az elülső oldalon. A Land Rover szintén vonzó az extrákkal, amelyeket a szolgáltatások számára kínáltak, hogy személyre szabják a védő nehéz tetejét. Michael Van der Sande, a Land Rover Special Automobile Operations ügyvezető igazgatója elmondta: „Az új védők rakományterületének teljesítményét és használhatóságát maximalizáljuk, kemény anyagokkal, valamint kreatív tárolási lehetőségekkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez meghaladja bármely képességét. A korábbi védő típusa nehéz. ”

Vessen egy pillantást a 10 legfinomabb 4×4 -re, hogy most megkapja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *