Az új Land Rover Defender megjelenik az új 007 „No Time to Die” című film sorozatában

A Land Rover kiadott egy sorozatot, amely a színfalak mögött megjelenő új védőt kínál a közelgő sorozatban James Bond film, nincs idő meghalni. Mivel az Egyesült Királyság Cinemas 2020. április 2-án, kedden, ez lesz az első film, amely a brit márka nemrégiben újraindított terepjáróját fogja működtetni.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Land Rover legújabb képei, valamint a videó alapján megítélve az új védőt a film kaszkadőr legénysége határozza meg. A képek egy feketés-out kaszkadőrugrás-ugrást mutatnak, valamint egy sáros mezővel való erőfeszítést mutatnak, míg a rövid klip röviden azt mutatja, hogy egy erősen sérült védő gördül a tetőjén.
• Land Rover Defender Configurator Creations
A tekercselt ketrec, az új konténerülések, a versenykötegek, valamint a gombos terepjáró gumiabroncsok kivételével a védekezők nem lehetnek mechanikusan hasonlóak a kereskedelemben kínált modellekhez. Stílusos szempontból a Land Rover Defender X Trim-en alapulnak, amelynek 20 hüvelykes könnyűfém kerekei, elsötétített csúszási lemezei, valamint a Santorini fekete festék található.
5

A kaszkadőr járművek halálának nem volt az első védője, akit a Jaguar Land Rover új gyártóhelyén fejlesztettek ki, a szlovákiai Nitra -ban. Míg az új védő nem volt hiányzott a legelső előzetesből, más, a Land Rover termékek szerepeltek – beleértve a hordógörgő Rover Sport SVR -t, a hagyományos III. Sorozat Land Rover -t, valamint az eredeti 1970 -es Variety Rover -t.
Lee Morrison, James Bond Stunt koordinátora elmondta: „A Bond-franchise akciószekvenciáinak megtervezéséhez és koordinálásához nem kompromittáló gondolkodásmódra van szükség. Szükségünk volt egy megállíthatatlan járműre, hogy segítsünk az elemek, a meredek leszállások és a folyami kereszteződések elleni küzdelemben – tehát az új védőt választottuk. Túl lenyűgöztem, hogy a védő nem csak sokkal, sokkal jobb. ”
Az alapvető egyezményt követően a következő Bond -film szintén az Aston Martins trióját is működteti. A brit márka vezérigazgatója, Dr. Andy Palmer júniusban kiderült, hogy az Aston Martin Valhalla Hypercar megjelenik Bond fő közlekedési módjaként.
Csatlakoznak mind az Aston Martin DB5, mind a V8 Vantage, amely az első alkalommal jelzi, hogy az utóbbi jármű a James Bond franchise -ban szerepelt az 1987 -es filmben, a The Living Daylights -ban való megjelenése óta.

Olvassa el a teljes történetet az új Land Rover Defenderről itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *