Uncategorized

Az új Renault-kibocsátás-csaló vizsgálat lehetséges

A Renault új aggályokkal foglalkozik a kibocsátások csalásával kapcsolatban, miután egy francia újságjelentés kijelentette, hogy autóit olyan szoftveralkalmazással felszerelték, amely lehetővé tette számukra a laboratóriumi alapú kibocsátási tesztek megcsalását.
A francia autógyártót a francia ügyészek vizsgálják a lehetséges kibocsátások megsértése miatt, valamint az újságok felszabadítása kijelentette, hogy egy fájlt szerzett a vizsgálatból, amely két Renault modellt, a Captur -ot és az MK4 Clio -t, a 300 % -kal magasabb szennyeződést jelzi. valódi világviszonyok mellett.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Renault elutasította bármilyen típusú kibocsátási csalást. A vállalkozás nyilatkozatában kijelentette: “A Groupe Renault elismerte a” kibocsátás “esethez kapcsolódó kiegyensúlyozatlan nemzeti újságcikk közzétételét. Ez a rövid cikk azt állítja, hogy a DGCCRF által készített jelentésből választott részleteket idézi.
“A Groupe Renault nem kommentálja a jelen vizsgálatot, az utóbbi természeténél fogva bizalmas, valamint a Renault, amely még nem fér hozzá az ügyhez. Következésképpen a Renault nem tudja ellenőrizni a valódiságot, a teljességet és az információk megbízhatóságát Megjelent a megadott cikkben.
“A Renault megmutatja, hogy betartja a rendeleteket, és fenntartja magyarázatait a bíróknak az ügy kivizsgálásának díja miatt. A Groupe Renault emlékezteti, hogy szolgáltatásainak egyike sem sértette meg az autó homologizálásaival kapcsolatos európai vagy nemzeti rendeleteket. A Renault autók nincsenek felszerelve. csaló szoftver alkalmazás, amely befolyásolja a szennyezésgátló rendszereket. ”
A francia ügyészek által vizsgált Renault
A francia ügyészek megkezdték a Renault kivizsgálását a kibocsátási tesztekben a lehetséges csalások miatt. A nyomozás megfelel a francia csalások elleni hatóságok korábbi szondájának, akik a Renault néhány dízelmotoros autójának szokatlanul magas kibocsátását fedezték fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *