Uncategorized

Az új Vauxhall Vivaro Van hivatalosan kitett a 2019-es Industrial Automobile Show

. Mivel a Lutoni Vauxhall üzemében fejlesztették ki, az új Vivaro költségei 22 918,33 GBP -től kezdődnek (a HÉA kivételével), és az első szállítás az idén nyáron várható.
A PSA Group EMP2 platformján alapul, amelyet megoszt a Toyota Proace -val, valamint a Peugeot Expert -rel. Ez 1400 kg hasznos teher, valamint 2500 kg vontatási képességgel rendelkezik, amely egy megfelelő 200 kg -os, valamint sokkal több, mint az elődje.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb hatalmas panel furgonok eladó
Ezt egy 1,5 literes turbófeltöltős dízelmotor táplálja, amelyet két dallamban kínálnak, akár 99 lóerő, akár 118 lóerővel – ez utóbbi az 57,6mpg -os ideiglenes gazdasági környezeti adatokkal.
Három karosszéria stílusa lesz elérhető, beleértve egy panel kisteherautót, egy csapatfülkét, valamint egy platform alvázát. Mind a rövid, mind a hosszú tengelytávú minták rendelkezésre állnak, a nagyobb kialakítás maximális tonnás képességgel rendelkezik, 6,6 köbméter (233 köbméter), és az utazó ülés alatti terhelésű szárnynak köszönhetően elegendő terület az átvitelhez Objektumok akár 4,02 m (13 láb 2in) hosszúak.
A vásárlóknak szintén lehetősége lesz három vágási szintre. A belépő szintű kiadás kialakítása alapvető, dupla mozgó ajtókkal, autósokkal, valamint utazó légzsákokkal, körutazási kezeléssel és sebességkorlátozóval.
A középkategóriás sportos minták sokkal jobban felszereltek, test színű ajtó tükrökkel, fogantyúkkal és oldalsó díszlécekkel, riasztás, automatikus fényszórók, esőérzékelő ablaktörlők, hangtompító szélvédő, valamint megvastagodott oldalsó üvegezés mellett –
5

A tartomány-topping elit minták alapvető fontosságú biztonsági eszközöket alapvetően, beleértve a sáv indulási figyelmeztetését, a webes forgalom jelzését, az adaptív sebességtartó automatát, az autósok álmossági riasztási rendszerét, valamint a vak pontok észlelését. További funkciók közé tartozik az előzetes ütközési segédeszköz, a head-up képernyő, valamint az automatikus vészfékezés.
Az előző Vivaro további frissítései között szerepel az opcionális automatikus mozgó ajtók (a lábad a kisteherautó küszöb alatt történő rúgása), egy hét hüvelykes infotainment rendszer, a parkolóérzékelők, az opcionális visszapillantó bütykök, valamint az opcionális munkahelyi alvázkészlet -Ab, magasabb talajjal, valamint alsó védelemmel.
Mit gondolsz az új Vauxhall Vivaro furgonról? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *