Uncategorized

Az Aston Martin F1 üzlet a Red Bull megerősített

Aston Martin és a Red Bull összekapcsolja a Forma -1 -et a Brit Sports Automobile márkával, amely a következő szezonból a Red Bull F1 csapat szponzorává válik.
A pár meglévő kapcsolatának kibővítése magában foglalja az Aston Martin „Advanced Performance Center” létrehozását a Red Bull Milton Keynes HQ -ban a Bucks -ban, 110 új munkahelyet teremtve. A partnerség a jövőbeli együttműködésekhez vezet az Aston Martin Valkyrie hiperkocsi mentén, amelyben a Red Bull neves fő tervezője, Adrian Newey részvétele volt. A Valkyrie 150 autóú allokációja már elfogyott, mielőtt az első lerázta a gyártósort.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Mi az e képlet?
A Red Bull Team igazgatója, Christian Horner elmondta: „Az Aston Martin -nal folytatott innovációs partnerségünk úttörő projekt volt az első naptól kezdve. Miután 2016 -ban elképzeltük és létrehozták a rendkívül sikeres Valkyrie -t, kibővítettük a kapcsolatunkat ebben az évben, és most örömmel fogadjuk a partnerséget. ”
7
Az adsclose erről a hirdetésről

Az új teljesítménymérnöki létesítmények és a kiemelkedő Aston Martin jelvény mellett a Red Bull F1 Automobiles 2018 -ban lehetősége van arra, hogy Aston Martin a 2021 -es szezontól kezdve potenciálisan fejlessze a Red Bull Team erőegységét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *