Uncategorized

Az Audi PB18 koncepció előállíthatja a termelést, ha a tervezők megvannak

. Az Audi PB18 koncepció kialakulhat, mint egy zászlóshajó elektromos szuperautó, a főnökök utaltak.
A koncepciót először a Pebble Beach autókiállításon mutatták be a nyáron, és mindkét márka korábbi LMP1 versenyzői inspirálják. A PB18 E-Tron 4,53 méter hosszú, 2 méter széles és 1,15 méter magas.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó elektromos járművek
Andreas Mindt, az Audi Audi külső formatervezési vezetőjének, az Audi külső kialakításának vezetőjén, azt mondta, hogy szeretné látni az autót a gyártásba. “A pokolba tolja, hidd el – mi vagyunk a motor ebben, azt akarjuk” – lelkesítette gondolkodásmód.
7

Ha a zöld fényt kapja, akkor a PB18 olyan szintű teljesítményt nyújtana, mint egy Audi R8 felett. A Mindt hozzátette: “Úgy gondolom, hogy a teljesítmény szempontjából az összes elektromos jármű minden felett ül.”
A PB18 -at egy 95 kWh -os szilárdtestű akkumulátor hajtja, amely három elektromos motort hajt: az egyik az első tengelyen, a kettőt hátul. Kombinálva 671 lóerős és 830 nm nyomatékot termelnek. A mind a négy kerékre küldött meghajtóval a PB18 E-Tron-ot alig több mint két másodperc alatt fedezik a 0-62 mph sprint lefedésére. A hátsó motorok mindegyike közvetlenül vezet egy kereket, ami lehetővé teszi a közel instáns nyomaték-vektoros jellemzőket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *