Az Audi RS 4, valamint az Rs 5 szén -dioxid -kiadások ára 71 ezer font

Az Audi kiadta az RS4 Avant új szén -dioxid -kiadását, valamint az RS5 Coupe -t, amelynek ára 71 625 font, valamint 75 400 GBP OTR. Mindkettő kap egy külső stíluscsomagot, amely magában foglalja a szén -dioxid -részleteket, az RS Matrix LED fényszórókat, valamint az RS Sports kipufogógázokat, az RS 5 szén -dioxid -kiadásokkal szintén szén -dioxid -tetőket kap.
A 2,9 literes V6 -os motor, amely mind az autókban, mind a teherautókban szerepel, fokozott teljesítményű; 447 lóerő, valamint 600 nm nyomaték, amely 3,9 másodperc alatt meghajtja az Rs 5–60 mph -t, az Rs 4 4,1 másodperc alatt érkezik. Mindkét autók és teherautók legnagyobb sebessége digitálisan 155 mph -ra korlátozódik, azonban a legjobb dobozokat jelöli be, ha a legjobb dobozokat jelöli be.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az autók és a teherautók belső terei a Nappa bőrrel veszélyeztetett RS nagyon sportesüléseket fogják működtetni méhsejt öltéssel. Egyéb vizuális külső csípések közé tartozik a Matt Alumínium felülete a rácshoz, amely egy Matt Titanium Quattro logót tartalmaz, míg a szén -dioxid -felvázolás látható az ablak körül. Az adatvédelmi üveg jelen lesz mind az autókon, mind a teherautókon, valamint az antracit Matt Black 20 hüvelykes könnyűfém kerekek sorozatát, amely a közös Audi Rs 19 hüvelykes kialakítást helyettesíti.
8
Az adsclose erről a hirdetésről

A közönséges RS 4 Avant, valamint az RS 5 kupéhoz hasonlóan a szén -dioxid -kiadások olyan közönséges RS -eszközöket tartalmaznak, mint például a Quattro All Wheel Drive, az Audi online pilótafülkéje, a legfrissebb Audi MMI navigációs rendszer mellett. Arra számíthat, hogy az RS 5 szén -dioxid -kiadásokat látja az Egyesült Királyság bemutatótermeiben az idén december körül, az Rs 4 szén -dioxid -kiadásokkal 2018 márciusában.
A biztonsági funkciók, amelyek mindkét formatervezésnél gyakoriak, az Audi Side Seek Segíts a BlindSpot nyomon követése, valamint a több összeállítási féksegítő, azonban sokkal több biztonság érdekében megírhatja a sofőr támogatási csomagot. Ez folytatja az aktív sávsegédet, a webes forgalmi segítséget a hátsó és a fordulási segédeszközöknek.
Tehát sokkal több erő van, mint még sok minden, amit megnézhetünk, bár mi van a súlyával? A Well szén -dioxid -kiadású autók és teherautók nyolc kilogramm könnyebbek, mivel a speciális őrölt kerekek, az Rs 5 Coupe szén tetőfedő rendszere még három kilogrammot takarít meg. Audi állam Ez hozzájárul a 80 kg -os általános súlycsökkentési adatokhoz, valamint a legutóbbi RS 4 -ben, valamint az Rs 5 tervekben, összehasonlítva az elődeikkel.
Tetszik az Audi RS 4, valamint az Rs 5 szén -dioxid -kiadások? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *