Uncategorized

Az Audi TT Clubsport Turbo koncepció: Új videó

, amelyet Skoda nemrégiben nem közelmúltban tett ki a Fabia Estate Rally járművet az osztrák Worthersee hangolási ünnepségen, az Audi egy Ezenkívül a TT ClubSport -szal is ment. Ez a butch kinézetű TT Coupe-ötlet egy közúti kialakítást néz ki, és 592 lóerővel szivattyúzza az iker-turbófeltöltéssel ellátott 2,5 literes motorból.
Noha ez egyelőre egyszerűen egy stílus- és mérnöki kutatás, nem kérdés, hogy az Audi többi részén kívüli pillantást vet a melegebb TT -k jövőjére. Ennek oka az, hogy a közelgő Audi SQ7 -hez hasonlóan korábban kémkedett, ez új elektromos turbófeltöltési technológiát használ.
12

Határozottan megvan a megjelenés, egy magával ragadó hátsó szárny, amely közvetlenül az Audi egyik GT3 autójából származik. A hólyagos kerekek lehetővé teszik a különböző testréseknek, hogy levegő -bevitelként működjenek, az oldalsó oldalak hatalmas fékeket hűtenek. A vésett elülső rész kap egy tátongó elülső rácsot, négyzet alakú bevitelt, valamint egy hosszú elülső osztót.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

És a bőr alatti dolgok ugyanolyan élnek, mint az agresszív megjelenés. Pontosan ugyanazt a 2,5 literes öthengeres motort használva, mint az új Audi RS3, a TT ClubSport még egy szintre juttatott fejlett elektromos turbó technikával. A 48 voltos elektromos rendszer energiát szolgáltat az iker-turbók forgatásához, mielőtt a kipufogógázok elérnének. Kattintson a fenti YouTube linkre, hogy meghallgassa a meglepő zajt, ami mindent okoz.
A csomagtartóban lévő lítium-ion akkumulátor energiát tárol a fék rekuperációjából, amelyet azután egy kompresszor táplálására használnak fel, amely lefelé a nyomatékterekbe tölti be. A Tesla-szerű azonnali ütést jelölnie kell a szabadból, valamint a 650 nm-es nyomatékot jelzi, hogy kiváló 0-62 mph deklarációt mutat 3,6 másodperc alatt.
12

De ne állítsa össze ezeket az erős tech-deklarákat, mint az égbolt pite-in-the-sky show-nonszense. Az Audi műszaki vezetője, Dr. Ulrich Hackenberg kijelenti, hogy ez az elektromos turbórendszer „közel áll a termelési készséghez” a TDI dízelmotorokban, valamint a TFSI benzineknél.
Hasonlóképpen egy pillanatfelvételt szolgáltat arról, hogy hogyan nézhet ki egy jövőbeli Audi TT RS, valamint hogy a Tech milyen szerepet játszhat. Hasonlóképpen láttuk, hogy a ClubSport nevét korábban a tető nélküli fogalmakban használták fel, bármi semmilyen a teljesítmény szintjén.
A 2015 -ös Worthersee kielégítő, 2015. május 13 -án van, és ezt látni fogjuk, a Fabia Estate Rally jármű, valamint potenciálisan sokkal többet fedte fel a testben.

Kattintson ide közvetlenül az Audi TT teljes értékeléséhez …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *