Uncategorized

Az Auto Express elindítja a New Van Channel

Automobile Express ma egy vadonatúj Van csatornát, amely az Egyesült Királyság növekvő kereskedelmi autópiacát célozza meg vélemények, hírek, ajánlások és videók keverékével.
A Van Channel több mint 48 véleményt indít, amely az egész piacra vonatkozik, ideértve az Automobile Express nemrégiben koronázott kisteherautóját, a Ford Transit Custom-ot, valamint az egyre népszerűbb felvételek áttekintését.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• autoexpress.co.uk/vans
Az Auto Express kisteherautók információkat szolgáltatnak a potenciális kisteherautók tulajdonosai számára, valamint ajánlások funkcióit a kisteherautó és a szolgáltatástulajdonosok számára, akik a következő kisteherautó vásárlásuk elvégzésére törekszenek.
Steve Fowler, az Automobile Express főszerkesztője elmondta: “A kereskedelmi autók egyre növekvő és kulcsfontosságú részét képezik a motoros piacnak. Az elfogulatlan kisteherautó vélemények. Célunk, hogy a választási lehetőségeket sokkal könnyebbé tegyük. ”
A bevezetés megünneplése és támogatása érdekében a Direct Line Van Insurance exkluzív versenyt fog folytatni, hogy megnyerje a Citroen Dispatch kisteherautót, amelynek értéke meghaladja a 17 000 fontot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *