Uncategorized

Az Auto Express

ezen heti kiadványa az Auto Express ezen heti számában – 2013. június 19 -én – kipróbáljuk az új Range Rover Sportot, és felfedjük, hogyan áll össze a nagyobb testvére ellen. Ráadásul megtudhatja mindazt, amit tudnia kell a BMW 4 sorozat kupéjáról, és kizárólag az Aston Martin Vanquish Volante képeit.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Megtanuljuk a Hyundai Értékesítő Iskola kereskedelmének trükkjeit, felfedezzük, mi rejlik az autó eladásának képzőművészete, és mit tesz a gyártó az eladói imázs javítása érdekében.
A meghajtókban megtapasztaljuk az új Audi A3 szalonot, amelynek a legnagyobb értékesítése globálisan. Vessen egy pillantást a Mercedes CLA 45 AMG, a Suzuki SX4 S-Cross, a Nissan 370Z Nismo, a Hyundai IX35 és a Mercedes E250 CDI-re is.
Közúti tesztcsapatunk a Peugeot 2008-at korlátozza, a kemény megjelenésű Skoda Yeti és a magas lovagló Mini Cooper Countryman ellen. Ráadásul az összes szokásos termék -értékelés, a vevő útmutatói és a levelek is szerepelnek.
Az 1273. számú kiadás a következő hét napra lesz értékesítve a Tesco -tól, a Sainsbury’s -től, a WHSmith -től, az ASDA -tól, a Morrisons -tól és az összes jó újságtól. Ha a helyi újságírók nem raktározzák meg az Auto Express -t, egyszerűen kérje meg őket, hogy rendeljenek egy példányt az Ön számára extra költség nélkül.
Alternatív megoldásként hat kérdést igényelhet 1 fontért, és minden héten egyenesen az ajtóhoz szállíthatja, töltse le az iPad kiadásunkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *