Az automatikus autók majdnem 100 fontba kerülnek, hogy biztosítsák a

járművezetőket, akik egy automatikus sebességváltóval rendelkező autót választanak, átlagosan 94,07 fontot fizetnek, hogy biztosítsák autóikat, a 15 millió idézet adatai megmutatják. A kézi autók tulajdonosai átlagosan 466 fontot fizetnek, hogy árajánlatok alapján biztosítsák járműveiket, míg az automatikus 560 fontot fizetnek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az adatok a MoneySuperMarket összehasonlító weboldalról származnak, amely elemezte a 2018. január és 2020 február között nyújtott idézeteket. Ennek a többletköltségnek ellenére a cég szerint az automatikus autókkal kapcsolatos kérdések száma későn jelentősen megnőtt, az autók két évvel ezelőtt 22 % -kal tettek ki két évvel ezelőtt. , és ma 28 százalék. És bár a biztosítási költségek az utóbbi években csökkentek, a kézikönyv fedezetének költsége 24 százalékkal csökkent, míg az autók mindössze 14 % -kal estek vissza.

A legolcsóbb autók az Egyesült Királyságban 2022 -ben

A Londonban élő emberek valószínűleg árajánlatokat kapnak az automatikus autók számára, a főváros lakosainak 51 % -a állítólag autódobozt tartalmaz. A Belfastban, a Lewis -szigeten és a Shetland -szigeteken élőknek a legkevésbé valószínű, hogy automatikus autóval rendelkeznek, ezeknek a területeknek az idézetek 86 % -a a kézi sebességváltókkal rendelkező autók számára.
Az automatikus autók számára drágább biztosítások okai átláthatatlanok maradnak. A MoneySuparket szerint az öneltolódást a kézi váltó és javítás drágább a kézi társaikhoz képest, míg Londonban a biztosítási igények magasabbak az automatikus sebességváltóval.
Dave Merrick, a cég biztosítási szakértője, elmagyarázta: „Ennek egyik oka lehet az automatikus autók fokozott technológiájának eredménye az idő múlásával, például azoknak az alkatrészeknek, amelyek az automatikus sebességváltót alkotják, összetettebbek, és a javításhoz többet fizethetnek. A technológiai fejlesztések miatt azonban az automatikus autó hosszú távon segíthet pénzt megtakarítani a jobb üzemanyag -hatékonyságon keresztül.
„2018 januárjától 2020 januárjától az automatikus és a kézi autók biztosításának közötti árkülönbség jelentősen megnőtt. Ez 5% -ról 21% -ra nőtt, és az elmúlt hat hónapban stabil maradt.
Melyek a legjobb kis automatikus autó eladó? Kattintson ide, hogy megtudja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *