Az autonóm autók soha nem léteznek, azt mondják, hogy a Waymo Boss

teljesen autonóm autók, amelyek bármilyen körülmények között vezethetnek, és bármilyen utakon emberi hozzájárulás nélkül, soha nem léteznek, a vezető vezető nélküli autóipari cég főnöke szerint.
A Waymo vezérigazgatója, John Krafcik elmondta a Wall Street Journal D.Live konferenciájának, hogy „az autonómia mindig korlátozódik”.
• A Jaguar csapatokkal készül a Waymo-val, hogy sofőr nélküli I-Pace SUV-kat építsen
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Krafcik elmagyarázta, hogy nemcsak évtizedekbe telik azoknak a autóknak, amelyeknek az önjáró képessége az utakon gyakorivá válik, de még akkor is, ha megteszik, nem tudják vezetni magukat a „felhasználói interakció” formájában.
Ennek egyik legfontosabb oka az, hogy az autonóm autóérzékelők nem működhetnek megfelelően esős vagy havas körülmények között, ezt a kérdést Krafcik elismeri, hogy nem tudja elképzelni, hogy megoldják.
Krafcik az autonóm autógyertechnika fejlesztését úgy írta le, hogy „nagyon -nagyon kemény”. A Waymo, amely ebben az évben 10 éves lesz, hét évbe telt, hogy az első sofőr nélküli autóit az útra tegye, majd egy két évet egy kis flottának telepítésére, majd egy évre, hogy 100 autót küldjön ki, amit teljesen autonómnak hív mód. A társaság flottája most 600 fős, és sokkal több mint 10 millió mérföldet fedezett a közutakon 25 amerikai város közelében.
• A Waymo elkezdi tesztelni az önjáró autók tesztelését a kormány mögött senkivel
Decemberben a cég megkezdte a Waymo One nevű fizetett autonóm taxi szolgáltatás fokozatos bevezetését. Hasonló módon működik, mint az Uber, az ügyfelek egy alkalmazást használnak egy autó összehívására, amely azután a választott rendeltetési helyükhöz vezeti őket, cserébe egy hitelképesség vagy betéti kártya által fizetett díj ellenében.
Jelenleg a Waymo One csak néhány száz kiválasztott ügyfél számára érhető el Arizonában. A technológia kísérleti jellege miatt az autóknak még mindig vannak emberi autósok a kormány mögött, hogy vészhelyzetbe léphessenek.
Gondolod, hogy léteznek -e teljesen autonóm autók? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *