Uncategorized

Az Egyesült Királyság ügyfelei számára elindított új, All-One Hyundai Mocean előfizetési szolgáltatás

a Hyundai az Egyesült Királyságban all-in-one előfizetési szolgáltatást indított az elektromos modellekhez, beleértve a teljesen elektromos autókat is.
A szolgáltatást MOCEAN -nak hívják. A Hyundai UK ügyvezető igazgatója, Ashley Andrew szerint a Mocean az ügyfelek számára készült, akik egyszerűséget keresnek a PCP vagy a HP -megállapodás feltételeivel szemben egy új autó számára.

Hyundai ioniq 5 áttekintés

Elindul a Greater London területén, de végül a Hyundai ügyfelek számára elérhető lesz a városokban felfelé és lefelé. A Mocean szolgáltatás szerinti tervek a szerződés hosszától és attól függően 339 hónapos hónapig terjednek, és a csomagot a Biztosítás, az út menti támogatása, a közúti adó, valamint a karbantartási és javítási munkák tartalmazzák a Hyundai UK kereskedőknél.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az ügyfelek három hónapig vagy legfeljebb két évig előfizethetnek előfizetést, és képesek lesznek megváltoztatni autójukat és az előfizetés feltételeit is, ha hathavonta kellene, hogy legyen.
A folyamatot online kezelik – a márka szerint az ügyfelek csak néhány kattintással feliratkozhatnak és feliratkozhatnak. Az előfizetés egy hónapos felmondási idővel törölhető.
A Hyundai megígéri, hogy azok, akik feliratkoznak, csak néhány nap alatt megkaphatják autójukat, eljuttathatják őket vagy beszedhetők egy márkakereskedésből.
A márka szerint a szuperministól a SUV -ig terjedő modellek széles skálája áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy az enyhe hibrid autók szerepelnek, például a legutóbbi Ford Fiesta rivális, az i20 ferdehátú. A teljesen elektromos modellek, mint például a Kona Electric, szintén rendelkezésre állnak előfizetési tervekhez.
Gondolod, hogy jó ötlet egy all-in-one előfizetési szolgáltatás? Tudassa velünk gondolatait a megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *