Uncategorized

Az Egyesült Királyság sofőrei, hogy elkerüljék az EU sebességű kamera bírságot a Brexit

miatt, a Brexit számos változást hoz magával, és a legfrissebb az, hogy az Európai Unió országaiban a gyors kamerákon elkapott brit sofőrök gyorsítják a büntetéseket. Ennek oka az, hogy az Egyesült Királyság eltérése az EU -tól véget vet egy olyan megállapodásnak, amely korábban lehetővé tette a kontinentális országok számára, hogy az Egyesült Királyság külföldi sofőrök által elkövetett gyorshajtási bűncselekményeket kövessenek el.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A határokon átnyúló végrehajtási irányelvet 2015 -ben vezették be, és megengedték az EU -országok hatóságainak, hogy a gépjárművezetők vezetõit folytatják, mindaddig, amíg autójukat egy Európai Unió országában regisztrálták.

Vezetés Franciaországban: Legjobb tippek

Ez az elrendezés a Brexitnek köszönhetően véget ért, azaz a félmillió plusz brit sofőrök, akiket Franciaországban a sebesség kamerák fogtak el, nem fognak fellépni, ha hazatérnek. A francia gépjármű-weboldal becslései, a Caradisiac, 60 millió euró (53,4 millió font) veszteségeket okoz a francia pénztárak számára, mivel nem tudják határokon átnyúló büntetéseket kiszabni.
A határokon átnyúló végrehajtás vége mindkét irányban működik, azaz az Egyesült Királyság hatóságai nem tudnának jegyet kiadni az EU-sofőröknek, akik itt gyorsítottak, miután visszatérnek hazájukba. A francia rendõrség által inkább az automatizált sebességű kamerák által fogott brit sofőröket továbbra is ki lehet bírsággal bírsággal bírsággal kibocsátani, míg az Egyesült Királyság zsaruka hasonló közúti betéteket igényelhet a járművezetõk számára, „kielégítő Egyesült Királyság címe” nélkül.
A francia hatóságok állítólag kétoldalú megállapodást kérnek az Egyesült Királysággal, hasonlóan a Svájchoz tartozóhoz, amely lehetővé tenné a korábbi határokon átnyúló megállapodások helyreállítását, de egy ilyen megállapodás évekbe telhet.
Nézze meg az olaszországi vezetéshez tartozó tippeinket …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *