Az Egyesült Királyságban sokkal több elektromos autó töltőhelye van, mint az üzemanyag -állomások

Az Egyesült Királyságban a nyilvános elektromos járművek (EV) töltőhelyek száma az első alkalommal meghaladja az üzemanyagállomások számát.
2019. május 22-én az Egyesült Királyságban 8471 nyilvános EV töltőállomást találtak, összesen 13 613 töltővel, a Zap-MAP számai szerint, míg a Experian Catalist Market összefoglaló jelentés adatai szerint 8400 üzemanyagállomás volt a végén Április.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók a 2019 -es vásárláshoz
A ZAP-MAP szerint a nyilvános EV töltési helyek száma 57 % -kal javult az elmúlt 12 hónapban. Ez támogatta az úton lévő EV -k számának növekedését a hat évvel ezelőtti 3500 -ról 210 000 -re.
2022 végére várható, hogy az Egyesült Királyságban legalább egymillió EV lesz, amikor az Egyesült Királyság kormányának 2040 -re tervezi betiltani az új, hagyományos benzin- és dízelgépjárművek eladását.
Nem csak az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban a nyilvános EV töltők száma, hanem a rájuk nyújtott díj mértéke is. Jelenleg egy gyors töltő várhatóan 50 kW -os töltési sebességet kínál, amely körülbelül 40 perc alatt teljes mértékben feltöltheti a hagyományos EV -t.
• Az Egyesült Királyság első 350 kW -os EV töltőállomása megnyílik Kentben
A nyilvános EV -töltők következő generációjának bevezetése már megkezdődött az Egyesült Királyságban, ugyanakkor akár 350 kW -os töltési arányt biztosítva, amely lehetővé teszi a jövő elektromos autók számára, hogy mindössze 10 perc alatt teljes mértékben feltöltődjenek.
Az EV -k tartománya egy másik elem, mint amennyire a jövőben várhatóan jelentősen javulhat, olyan akkumulátorral, amely akár 600 mérföldes autót képes táplálni, amelyet jelenleg Németországban fejlesztenek ki.
Ben Lane, a Zap-Map társalapítója és a technológiai igazgatója elmondta, hogy az EV töltőhelyei most már meghaladják az Egyesült Királyságban az üzemanyagállomásokat, „feltárják a már folyamatban lévő gyors változás ütemét, mivel az égési motor életkora egy teljesen elektromos utat biztosít. korszak”.
Gondolod, hogy az Egyesült Királyság töltőhálózata lépést tart a kereslettel? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *