Az Egyesült Királyságban való vezetés legkárosabb napja

Az Egyesült Királyságban a vezetés legkárosabb napja január 18 -án van, a gépjárművezetők 33 % -kal sokkal valószínűbb, hogy balesetekkel jár, mint az év bármely másnapján.
Összehasonlítva az év statisztikailag legbiztonságosabb napjával – december 25 -én – 275 százalékkal, sokkal valószínűbb, hogy január 18 -án baleset van, az Admiral biztosítási fedezeti cég adatai szerint.

Az Egyesült Királyság sok káros útja kiderült

Az év második legkárosabb napja december 5-én, november 30-ig és december 20-ig betartva. Nem meglepő, hogy a tíz legjobb tőzsdei tőzsdei részét pusztán téli napokból állják, amikor a hó, a köd, a jég és a heves esőzés további nehézségeket okoz a járművezetők számára.
Rangsorol
Január 118 -án
December 25 -én
November 330
December 420
December 54.
Január 616
December 71.
812 december
914 december
1029 November

A téli baleset megakadályozása érdekében az admirális azt tanácsolja a sofőröknek, hogy tegyék ki a szükséges csekkeket autóikon és teherautóikon, mielőtt az útra indulnának. Az autósoknak szintén ellenőrizniük kell az útjukat bármilyen típusú utazási frissítésre, és figyelemmel kell kísérniük az időjárási körülmények előrejelzését.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A járművezetők csökkenthetik a sebességüket, hogy ellensúlyozzák a téli szezon időjárásaitól származó fokozott megállási távolságokat, míg a napközbeni mártott fényszórók használata sokkal jobban láthatóvá teszi az autókat más közúti személyek számára – különösen a kedvezőtlen körülmények között. A gépjárművezetőknek szintén óvatosnak kell lenniük, ha elárasztott területekkel haladnak, mivel az úton bármilyen vízfajta sokkal mélyebb lehet, mint amilyennek látszik.
Lorna Connelly, az Admiral deklaráinak vezetője kommentálta: „A téli szezon hónapjaiban általában felfedezett megváltozó időjárási körülmények és útviszonyok néhány legnehezebb körülményt hozhatnak az autósok számára, hogy kipróbálhassák, valamint ezt, valamint ezt, valamint ezt, valamint ezt, valamint ezt. Határozottan játsszon egy részét a balesetek számáról, amelyet látunk, hogy az utakon helyezkedjenek el ebben az időben.
„A hó, a jég, az erős szél, az árvíz, a fagy, a köd és a heves esőzések januárban jellemzőek. A rossz időjárási viszonyok rossz útviszonyokat eredményeznek, amelyek korlátozhatják az expozíciót, és csúszóssá teszik az útfelületet, tehát rendkívül nélkülözhetetlen, hogy minden sofőr jól elkészült bármilyen típusú utazásra, amelyet a téli szezon hónapjaiban tesznek. ”
Nézze meg itt a legbiztonságosabb autókat és teherautókat itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *