Az Electric Peugeot E-208 olcsóbb verziója úton lehet

A Peugeot E-208 hamarosan alacsonyabb tartománybeli változatot szerezhet egy kisebb árcédulával, potenciálisan az elektromos Supermini alapárát 22 000 font alá esve. A francia márka aktívan fontolóra veszi az ügyfelek igényét, és időben megvalósíthatja a frissítést az E-208 közepes ciklusú arcmaszkjának.
Anne-Lise Richards, a Peugeot elektromos járművek márkavezetője, a Dringelectric nővére címe: „Minél kényelmesebb ügyfelek válnak az EV-kkel, annál kevésbé kell megnyugtatnunk őket a távolságról.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók most eladó
„Jelenleg az ügyfelek nem azt mondják, hogy az E-208 túl drága, de egy ponton talán szükségünk lesz egy megfizethetőbb lehetőségre, és mindig elérhetünk egy kisebb akkumulátort. Az egyetlen dolog a sokféleség bevezetése a növényekben – és biztosan meg kell győződnünk arról, hogy van -e szükség az ügyfelekre. ”
Műszaki szempontból viszonylag egyszerű az akkumulátorkibocsátás kínálata az elektromos járművek számára. A Peugeot esetében egyszerű feladat lenne, ha a sejteket az E-208 meglévő 50kWh-os egységéből eltávolítanánk, amíg a kívánt kimenetet el nem érik.
A kérdés a közgazdaságtan egyike. Az akkumulátor-kimenetek kiválasztása bonyolíthatja az elektromos autó gyártási folyamatát, és növelheti termelési költségeit-ezek mindkettő kisiklja az E-208 bővítési projektjét, ha az üzleti eset nem hangos.
Jelenleg a Peugeot E-208 csak egy 50kWh-os akkumulátorral kapható, amely az igényelt maximális tartományt 211 mérföld. Valószínű, hogy a Peugeot alacsonyabb hatótávolságú modellje az akkumulátor kapacitásának kb. 25 % -át veszíti el, a rendszer kimenetét körülbelül 37 kWh-ra csökkenti, és új maximális tartományt kínál, körülbelül 150 mérföld.
Ez az alacsonyabb tartomány, a potenciális 22 000 font kezdőárral párhuzamosan, az E-208-at nagyobb alternatívává tenné a Volkswagen E-UP kedvelői számára! és más prémium elektromos városi autók, miközben megtartják az autó helyzetét a prémium, alacsony hatótávolságú EV-k mellett, mint például a BMW i3 és a Mini Electric.
Érdekelne a Peugeot E-208 alacsonyabb hatótávolságú változata? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *