Uncategorized

Az elektrogén új elektromos autó-átalakítást mutat be a Jaguar E-típusú

Oxford-alapú elektromos klasszikus autó-konverziós speciális elektrogénhez, amely feltárta a legújabb ajánlatát: a Jaguar E-típusú EV konverziós készlet.
A vásárlóknak három specifikációja van. A Tourer, a Sprint és a Grand Tourer elnevezésű, a legolcsóbb ára 54 000 font (a donor autó költsége kivételével), és elektromos motorral és 40 kWh-os akkumulátorral rendelkezik az eredeti egyenes motor és benzintartály helyett.

Helm beállítva a modern Jaguar E-típus elindításához

A belépő szintű hajtómű maximális tartományát 150 mérföld és maximális sebessége körülbelül 100 mph. Mint a cég EV -konverziói a Triumph Stag és a Morgan 4/4 számára, a motort a Jaguar eredeti kézi sebességváltójához és hajtásláncához is összekapcsolják, amely az elektrogén szerint „megtartja a klasszikus vezetés érzését”.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A középtávú sprintmodell árai 62 000 fontotól kezdődnek, kivéve a donor autót. A pénzért a vásárlók sokkal erősebb elektromos motort kapnak, 470 nm nyomatékkal, amely gyakorlatilag 100 nm-rel sokkal több, mint a későbbi 1-es sorozatú E-típusú 4,2 literes egyenes motor.
Az elektrogén szívesen feszültséget igényel, hogy mind a túra-, mind a sprint modellek szinte megegyeznek a Kerb-súlyokkal a benzin-meghajtású E-típusúakkal, ami azt jelenti, hogy mindkettőnek és az eredetinek kell lennie. A cég azonban azt mondja, hogy a tulajdonosoknak korszerűsíteniük kell az autó felfüggesztését és fékeit, hogy a lehető legjobban kihozzák az átalakítást.
5

A tartománytáblázó elektrogén E-típusú Grand Tourer átalakítás 80 000 fontból származik. Még nagyobb elektromos motorral és akkumulátorral van felszerelve, amely 402 lóerő és 600 nm nyomatékot fejleszt. Ebben a modellben az eredeti sebességváltót egysebességű egységre cserélik. A vásárlók gyors töltési technikát is kapnak, bár a töltési arányt nem határozták meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *