Az Euro NCAP Crash Test ütemterve az autonóm technológiák jutalmazására

Az automatizált sürgősségi kormányzási technológia és a járművezetői viselkedés megfigyelése a jövőbeni Euro NCAP biztonsági tesztjeiben az új intézkedések középpontjában áll. térkép’.
Az Euro NCAP idén ünnepli 20. évfordulóját, és a szervezet szerint a folyamatosan fejlődő vizsgálati protokollok kulcsszerepet játszottak a becslések szerint 76 000 élet megmentésében, mivel a gyártók reagálnak a legjobb biztonsági technológiára vonatkozó ügyfelek igényeire.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az új Euro NCAP ütemterv stratégiai célokat állít elő 2020 és 2025 között. A tesztelők először vizsgálják meg az autonóm sürgősségi kormányzás (AES) technológiák biztonsági előnyeit, amelyek átveszik az irányítást, hogy a járművet a közelgő baleset körül irányítsák. Az alapvető hardver alkatrészek már sok olyan autóhoz vannak felszerelve, amelyek önparkoló technológiával rendelkeznek, és az Euro NCAP szakértői szerint az AES jelentős lépés lesz a jövőben a teljesen autonóm-vagy az önjáró-a jövő autók felé. Az autonóm vészfékezés (AEB) biztosítását az EURO NCAP már jutalmazza a jelenlegi tesztrendszerében, de az ütemterv tartalmazza az informatív „forgatókönyv-alapú” AEB-tesztek kidolgozására irányuló terveket is, hogy a fogyasztók jobb döntéseket hozzanak arról, hogy mely rendszerek működnek a legjobban. szélesebb körülmények között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *