Az Oft a Biztosítóknál

eltalálja az autók és a teherautók biztosítási fedezetének piacát a Fair Trading (OFT) irodája (OFT), valamint a Versenybizottság teljes lekérdezésével foglalkozik.
A kormányfigyelő kijelenti, hogy 560 GBP-t hozzáadnak minden baleset költségéhez áttételi díjakkal, valamint a hitelfelvevő cégek autók és teherautók finanszírozásával. Ráadásul a nem hibás autósok autók javításának költségei 155 fontot növelnek a biztosítók és az engedélyezett javító szerek közötti hangulatos kapcsolat miatt.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az OFT szerint a konkrét biztosítók lehetővé teszik a javítási munkák számára, hogy magasabb munkaügyi kamatlábat számítsanak fel, amikor megértik, hogy a költségeket egy versenytársnak adják át, amely biztosítja a hibás sofőröt.
Az OFT vezérigazgatója, John Fingleton elmondta: „Úgy gondoljuk, hogy a biztosítók arra összpontosítanak, hogy a versenyképességet a növekvő riválisok költségeivel megszerezzék, azt jelzi, hogy az autósok sokkal többet fizetnek, mint amennyit a biztosításukra követelnek.
“Mivel a biztosítók elvonják a figyelmet a biztosítottnak nyújtott szolgáltatás magas színvonalú és értékére, a hatékonyság ösztönzői csökkenthetők.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *