Uncategorized

Blog: VW a Detroitban

, ha a kötet diktált, akkor az idei Detroiti Autószalon vitathatatlan csillaga volt az új Chevrolet Corvette Stingray.
A hazafias média, a piaci típusok, valamint a portly rednecks elárasztott tömege előtt az új 2013-as C7-et felfedték egy Belgium méretű épületében, amely a Detroit egyik poszt-apokaliptikus területe mellett, amely a szoknyát a szoknyájában, az városközpont.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ezeknek a szemeknek sokkal többnek tűnt, bár tetszett nekik, és kifejezték érdeklődését, hogy sok amerikai módszer – a kifogásolás, valamint a szégyen, valamint azt is, hogy fotóikat készítsék mellé. Rendkívül Detroit volt.
Ugyanakkor ugyanazon az estén lévő város egész területén sokkal működőképesebb arány volt, bár az Egyesült Királyságban, valamint az egész piacon sokkal nagyobb relevancia volt.
A Volkswagen Group fogadása a 2012 -es rekordévi esemény ünneplésére szolgált. A megdöbbentő figurákat a VW főnökei, valamint a Porsche főnökei, valamint a Porsche -nak, kétségkívül rendkívül baljósnak hangzottak másoknak. gyártók.
9.1 millió értékesítés az egész világon 2012 -ben (csak a Toyota és a GM mögött). A VW 35 százalékkal nőtt az Egyesült Államokban. Az Audi 2015 -ig világszerte 1,5 millió évet céloz meg, a jelenleg 1,45 m -ről, valamint a BMW -t, mint 2020 -ig a legnagyobb prémium márkaként való felülmúlást. A Porsche értékesítése tavaly 18,7 százalékkal nőtt.
Egyszer egy kis részű játékos az Egyesült Államokban, a VW több milliárd dolláros észak-amerikai befektetése szépen kifizetődik. Még egy új gyár megnyílt ezen a héten – Silaóban, Mexikóban -, valamint a Juggernaut nem mutat jelzést a lassulásra.
Az amerikai piac stratégiai célzása erősebbé és erősebbé teszi az egész világot. Azonban az összes rajongás közepette, a VW vezérigazgatója, Martin Winterkorn egyik aggodalma nem akart közvetlenül válaszolni, az volt, amit a riválisok számára jeleztek.
Különösen Európában számos gyártónak nehézsége van, mivel a VW csoport márkáinak nagy része az erővel szembeni állóképességből származik. A túlzott termelés, valamint a gyárak várható bezárása valódi probléma.
Mivel azonban a diadalmas éjszaka végső kijelentése, a Winterkorn holtan elérte: „Amit a versenytársak a túlkapacitással csinálnak, nem ismerem. Ugyanakkor nem vágunk vissza. ”

Tehát akkor teljes nehéz gőz van előre. Egy éjszakán, amikor Amerika hangosan üdvözölte a saját autóipari hősök egyikét, nem tudok segíteni az érzésnek, hogy ez – valamint a Corvette 2013 -as King -k koronázása – hosszú távon sokkal jelentősebb lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *