Uncategorized

Byton K-Byte Concept Saloon, hogy debütáljon minket a Pebble Beach-en

. A Byton K-Byte koncepció először jelenik meg az amerikai talajon. Az autonóm szalon debütál az A Concours d’Elegance -en a kaliforniai Monterey -i Pebble Beach -en.
Noha a Byton induló márka Kínából származik, 450 mérnököt és programozót foglalkoztat a Santa Clara bázisán – csak egy órával az úton a Pebble Beach -től.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Byton Concept Electric SUV Ride Review
A K -Byte koncepció bemutatja a márka elképzelését egy szalonról, amely három év alatt elérte a termelést – egy olyan modellt, amely a 4. szintű autonómiát és a szélessávú kapcsolatot mutatja be.
18

A K-Byte egy olyan témát mutat be, amelyet Byton „új szemantikának” nevez. Byton nem zavarja meg a nehéz szemceruza és a lángoló, frilly dzsekik által ihlette autóval, hogy ez lényegében ez azt jelenti, hogy a K-byte büszkén mutatja be az érzékelőket, kamerákat és a visszahúzható első és hátsó lidarokat, amelyek beolvassák a jármű környezetét az autonóm vezetés során.
A K-Byte a második koncepció, amelyet Byton 2018-ban mutatott be, és a Byton Concept SUV-t mutatták be a Consumer Electronics Show (CES) januárjában. Ezt a SUV -t – amely megosztja a platformot a K -Byte -val – most átnevezték az M -Byte koncepciónak, hogy igazodjon Byton elnevezési struktúrájához.
„Az elnevezési stratégia elfogadásával Byton arra törekszik, hogy kiemelje a„ következő generációs intelligens eszköz ”márkanévünket”-mondta Carsten Breitfeld társalapítója. “A K-Byte koncepció… áttörést jelent az intelligens csatlakoztatott járművek tervezésében.”
Byton szerint a K-Byte koncepció 4,95 m hosszúságú, 1,95 m szélességű és 1,5 m magasságban, 3,0 m tengelytávval.
A K-Byte koncepció produkciós verziója 2021-ben a bemutatótermekre kerül, amikor a Byton a következő 18 hónapban akár 30 üzletet tervez Kínában, mielőtt Európába és Észak-Amerikába bővülne.
Először látjuk az M-Byte SUV-t, amikor a kiadási dátumot 2019. második felére adják be. tartományból. Ebben a szakaszban valószínűnek tűnik, hogy a K-Byte koncepció ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, amikor a termelés megkezdődik.

Olvassa el az autonóm autók útmutatóját és azt, hogy miként befolyásolják a jövőbeni vezetést …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *