Uncategorized

DS 4 Crossback Moondust Special Edition Exposed

A DS egy új Moondust Korlátozott kiadás DS 4 Crossback-et tett ki, amely csak 25 példare korlátozódik, amikor a májusban megjelenik az Egyesült Királyságban, számos kiemelkedő stílusban szerepel. csípés.
• A legfinomabb crossovers a 2017 -es eladásra
A Crossback a PSA prémium szélű ferdehátú crossover -változata, valamint a Volvo V40 Cross Country, a Mercedes GLA, valamint az Infiniti QX30 kedvelőinek a rivális. Ez az új speciális verzió most eladó.
6

A DS 4 Crossback Moondust Special Edition a legelső jármű, amelyet a cég telefonjának hív a „Spring-Summer” kollekciójának. Ezt egy matt, platina szürke festékfelület jelöli ki, fekete 18 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, valamint a fekete kiegészítőkkel, például a Bootlid spoilerrel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Belül a kabinot „bazalt” fekete szemcsés bőrrel kárpitozják, míg a DS 4 Crossback Moondust rengeteg alapvető eszközt kap, amelyet az alapvető kereszteződésekből vehetnek át. Az elülső parkolási érzékelőket tartalmazzák a fordított kamera, a vak terület megfigyelése, a sáv indulási figyelmeztetése, az okostelefonok tükörképernyője, az infotainment képernyőjén, valamint a LED fényszórókon.
Annak ellenére, hogy korlátozott kiadású modell, a vásárlók két motor lehetőségét kapják. A Puretech 130 benzin verzió 26 410 fontnál kezdődik, míg a dízel választás ára 28 140 font.
Mit hiszel a DS 4 Moondust -ban? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *