Eco -háborúk vs sofőrök – hol állsz?

Itt, a CAR -nál, kiderül, hogy sok sofőrrel megértjük, hogy erősen érzik magukat a környezet iránt, és sokan együttérzhetnek néhány olyan nézetben, amelyet olyan kampánycsoportok fejeztek ki, mint például a kihalási lázadás vagy a Nagy -Britannia szigetelése. Amikor azonban a demonstráció átömlik az M25 -re, valamint más utakra, a problémák sokkal megosztottabbá váltak.
Tehát van -e olyan hely, ahol „polgári engedetlenség” cselekedeteket mutatnak, amelyek annyira zavaróak voltak az ingázóknak, valamint az M25 autópályán lévő vállalatoknak, valamint az elmúlt napokban, valamint a hónapokban? Két népszerű kampányt kérdeztünk a véleményükről – mit gondolsz?
Natalie Bennett, környezetbarát ünnepi peer, valamint volt vezető:
„Klíma vészhelyzetben élünk, és így nincs sokkal több idő a taktika késleltetésére. Teljes mértékben egyetértünk azzal a céllal, valamint a tiltakozók céljaival, akik megpróbálják kényszeríteni a cselekvést az éghajlatváltozás kezelésére.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

„A demonstráció legjobbja a dolgozó demokráciában való élet fontos része. Noha nem mindig értünk egyet minden tiltakozás cselekedeteivel, elengedhetetlen, és az embereknek a lehető legjobban tiltakozniuk kell.
„Az olyan csoportok cselekedetei, mint például a kihalási lázadás, valamint az elmúlt években az intézményi sztrájkolók segítettek az éghajlati módosítás elősegítésében, és pontosan megmutatta, hogy mennyi támogatást nyújt az éghajlati fellépés megtételéhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *