Uncategorized

Ford B-Max vs Vauxhall Meriva

A Ford B-Max az egyik leginnovatívabb MPV-k, ám ebben az osztályban rengeteg más kreatív autó található-köztük a Vauxhall Meriva.
A két egymás mellett helyeztük el, hogy megnézzük, melyik nyeri az űrversenyt. Nyissa ki az összes ajtót, és azonnal meglátja, mi teszi a B-Max-ot annyira különlegessé. A Meriva-tól eltérően (amely a képeinkben Opel jelvényeket visel), nincs B-oszlopa, kb. 1,5 méter nagy kinyitást hozva létre-a legjobb a csecsemőülések felszereléséhez és a tárgyak átadásához a kabinban.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Igen, a Meriva hátsó nyitóajtó okos, de a B-Max B-Pillarless kialakítása sokkal jobb. A Ford hátsó ajtója szintén csúszik, és a szűk helyekbe való bejutás szellő.
De mi van a nyílt terekkel? Itt kerülnek egy kicsit közelebb a dolgok, mindkét autó elegendő lábát és fejét használja, hogy öt magas felnőttet üljön. A Boot Space olyan terület, ahol a Meriva diadalok: 79 liter sokkal több szoba van, mint a B-Max, a helyén lévő ülésekkel, 397 literrel.
Ugyanakkor ez az, ahogyan a Vauxhall a legtöbbet hozta ki a belső térből, amely megmutatja, mennyire gondolkodott a tervezés. A hátsó ülések egyenként előre -hátra csúsznak, míg a középső ülés összehajtható és a külső utasok kartámaszként használható.
Mindkét autó lehetővé teszi, hogy a hátsó ülések teljesen síkban összecsukódjanak egy egyszerű mozgással, és az első utasülés mindkét modellben előrehajol, hogy a tulajdonosok hosszú terheléseket hordozzanak.
Ha a motorokra vonatkozik, a B-Max nagy hír egy háromhengeres 1,0 literes turbó benzinmotor, 118 lóerővel. A legközelebbi Vauxhall használata egy 1,4 literes turbó, 118 lóerővel, és a működési költségeknél nyomon követi-143 g/km CO2-t bocsát ki, és 47,9mpg visszatér a Ford Superb 114G/km és 57,7mpg-be.
A B-Max az értékért is nyer. A Titanium 1.0 EcoBoost modell 18 19195 font; Az aktív specifikációban lévő 1,4T Meriva 18 100 fontba kerül, de hiányzik a fűtött ülések, valamint az automatikus lámpák és ablaktörlők, amelyek a Fordon alapkivitelben vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *