Hívjon az autósok becsapására az autós TV-k

A Tellly Addict Motorists számára, aki az út helyett az autó TV-képernyőjén ragaszkodott szemükkel ragaszkodik az életükhöz.
A gépjárművek és a közúti biztonsági csoportok rémületet fejeztek ki egy olyan növekvő és illegális tendencia miatt, amely felháborította a minisztereket „felelőtlen, veszélyes és hülye” néven, és amelyet a rendõrség szerint erőteljesen büntetőeljárnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• 12 £ 12 eszköz feltörheti az autóját
A tulajdonosok „feltörnek” az autóik elektronikus rendszereibe, hogy letilthassák a biztonsági ellenőrzéseket, hogy élvezhessék a szappanokat vagy a bombasikó mozgóképeit a kötőjelek képernyőjén, miközben elfoglalt városközpontok körül vezetnek vagy autópálya sebességén haladnak.
Az elektronikus eszközök és szoftverek értékesíthetők a brit vállalatoktól, ára 150 GBP-tól, „kinyitja” a biztonsági akadályok gyártóit, hogy kiszorítsák a fedélzeti TV vagy a DVD képernyőket, amint egy autó elindul.
Egyes autósok még a „DIY” lehetőségeket is igénybe veszik azáltal, hogy az iPod-okra vagy a kis tabletta számítógépekre gondoskodnak a műszerfalakon, így Wi-Fi segítségével vagy letöltött mozgóképek és programok megtekintésével élvezhetik.
• Az Egyesült Királyság legrosszabb autósai megnevezték és szégyenkeztek
Robert Goodwill, a közúti biztonsági miniszter elmagyarázta: „A nyolcvanas évek óta illegális volt a képernyő megtekintése vezetés közben, kivéve, ha ez a képernyő a vezetési információkat jeleníti meg. A rendõrség által elkapott összes autósot jelentősen büntetik. ”
Edmund King, az AA elnöke szintén kifejezte aggodalmát. “A rendõrségnek le kell vinnie ezeket a TV -drogosokat az útról” – mondta.
A CAT-1, a manchesteri székhelyű vállalat, amely a „feloldó” szolgáltatást szolgáltatja, rámutatott, hogy jogi nyilatkozatai tudatosították az ügyfeleket, hogy az autón belüli TV csak „terepjáró” élvezhető. A gépjármű -csoportok szerint azonban egy ilyen szolgáltatás egyszerű használata felelőtlen.
Szakértői reakció
Robert GoodwillParlikementary a közlekedési államtitkár alatt
„Teljesen döntő fontosságú, hogy az autósok teljes figyelmet fordítsanak az útra. A TV -vel való élvezet vezetés közben felelőtlen, veszélyes és ostoba, mert más úthasználókat veszélyezteti. ”
Edmund Kingpresident, AA
„Felháborító és felelőtlen, ha a vállalatok kizárólag az autóba beépített biztonsági funkciók felülbírálására szolgálnak. Az autósok számára is nagyon ostoba, hogy megkapják ezeket az eszközöket. ”
Chris Ebbsconsumer szerkesztő, Automobile Express
„Miután ezeket a rendszereket autókba helyezik, néhány autós kihasználja őket. Remélhetőleg a rendõrség cselekszik, betiltva az illegálisan használó személyeket és a szolgáltatást nyújtó személyeket. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *