Uncategorized

Hamarosan jönnek autók

2013. január
Ülés Ibiza Cupra
Az ülés Ibiza Cupra 178 lóerőcsomagol, 0-62 mph-t képes elvégezni 6,9 másodperc alatt, és 18 825 fontról indul. Az Ibiza tartomány tetején ül, amikor ebben a hónapban megérkezik.
Kia Sorento
A jól felszerelt Kia Sorento 1500 font áremelkedést fog látni, amikor az új modell ebben a hónapban megérkezik, így kissé drágábbá válik, mint a Honda CR-V. Az új felsők kabinja és a felülvizsgált stílus azonban javulást jelent a régi modellhez képest.
Mini klubván
A Tiny Clubvan egy Clubman-alapú haszongépjármű, amely eltávolítja a hátsó üléseket és ablakokat egy nagyobb terhelési terület javára. Az árak 11 000 fontotól kezdődnek.
VW golf
Az MK7 Volkswagen Golf már győzelmet szerzett a csoporttesztben, és diadal a BMW 1 sorozat és a Ford Focus felett. Számos hatékony motorral és nagyválasztott szintű vágási szintekkel lesz elérhető, amikor ebben a hónapban eladásra kerül.
Hyundai i30 háromajtós
A legújabb Hyundai i30 már sokkal több mint egy éve eladó, de a sportosabb háromajtós modell eddig titkos maradt. Ugyanazt a motorokat kapja meg, mint az ötajtós, és minden autó részesül a gépjárműgyártó ötéves garanciájából.
Peugeot RCZ
Az arckezelt Peugeot RCZ új rácsot és LED nappali futófényeket kap. A motor felépítése nem változott, ami azt jelzi, hogy egy dízelmotorral és két benzinmotorral választható.
Porsche Cayenne Diesel S
A Porsche Cayenne S nagy teljesítményű dízelmotorral felszerelt, 376 lóerővel csomagolva a 4,2 literes V8-ból. Ugyanakkor ez a 850 nm-es nyomaték, amely sokat lenyűgöz-ez sokkal több, mint a benzinüzemű Cayenne Turbo.
Dacia porc
A Renault költségvetési márkájának, a Dacia első modellje ebben a hónapban az Egyesült Királyságban kerül forgalomba. A Duster SUV rengeteg 4×4-es megjelenést és tonna helyet használ egy belépő szintű Ford Fiesta árához.
Honda Civic Diesel
A Honda felveszi a VW Golf Bluemotion-ot ezzel az új dízelmotoros Civic-szel. Az 1,6 literes egység 78,5mpg-ot ígér, és csak 94 g/km kibocsátást ígér, ami kiegészíti a közúti adót.
Dacia Sandero
A második Dacia, amely az Egyesült Királyságban eladásra kerül, a Sandero lesz, amely a Ford Fiesta nagy értékű alternatívája a városi autó árán. A bázis-speciális autók mindössze 5 995 fontotól kezdve.

Mini JCW GP II
A leggyorsabb produkció, amely valaha is eladható ebben a hónapban, de a számok korlátozottak. A két üléses ferdehátú közül mindössze 2000 talál otthonokat világszerte, mindegyik 0-62 mph-ig képes 6,3 másodperc alatt eljutni.
Mazda 6
Az elegáns új Mazda 6 nemcsak nagyobb, mint a Ford Mondeo és a Honda Accord, hanem gyorsabb, mint a Vauxhall embléma 0-62 mph-ig. A működési költségek is alacsonyak lesznek a cég innovatív SkyActiv technológiájának köszönhetően.
Ford Fiesta
A Ford arcmaszkot adott a Fiesta -nak. A legjelentősebb változások közé tartozik a merész új tátongói rács, de vannak új hátsó lámpák, testfestékek és ötvözött kerék minták is. A motorválasztás magában foglalja a cég díjnyertes 1,0 literes EcoBoost-ját is.
Porsche Cayenne Turbo S
Van egy új zászlóshajó Porsche Cayenne. A Turbo S 550 lóerőt kap a 4,8 literes V8-ból, csak 4,5 másodperc alatt 62 mph-ig és 176 mph sebességgel képes sprint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *