Uncategorized

– Hogyan lehet elérni a 2035 célokat, elektromos autó ösztönzők nélkül?

Csak februárban vagyunk, de az év legnagyobb autós történetének versenyzője már megjelent. Elég jelentős a bejelentés, hogy az új benzin- és dízel autók értékesítésének tilalmát öt évvel 2035-ig terjesztik, míg mindenkit őrizetbe vettek, hogy a tilalom a hibrideket és a plug-ineket is lefedi. Ezután, nappal később, egy kormányzati miniszter kiderítette, hogy a jelenlegi elektromos járművek támogatása-amelynek jelentős 3500 font megtakarítást eredményez az összes elektromos autó költségére-március végére meg lehet selejtezni.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Tehát 15 évünk van új benzin-, dízel- és hibrid autók (és az EV -k) vásárlására. A jelenlegi eladások alapján ez 34,5 millió új modellnek felel meg, amelyek otthonokat találnak – ez megegyezik az Egyesült Királyság minden egyes autójával. Ja, és ez a kisteherautókra is vonatkozik-nem a legjobb hír az Egyesült Királyság kisvállalkozói tulajdonosai számára.
• A legjobban vásárolható gépjárművek
A használt piac azonban úgy tűnik, hogy érintetlen menedék marad a Petolheads számára. Mivel az átlagos autó 14 éves volt a Scrappe -nál, ez ugyanolyan 2049 -es történet, mint egy 2035 -ös.
A járművezetők azt is tudják, hogy vannak akadályok, amelyeket 2035 -re valósággá válhatnak: az infrastruktúra, a tartomány, az elveszített üzemanyag -kötelezettség és az EV -k költségei ezek közé tartoznak, és mint általában a kormánytól, ennek nagy részében nincs egyértelmű.
Lehetetlen vitatkozni a levegőminőség javításának szükségességével, míg az elektromos autók valódi előnyöket kínálnak; Például a közelmúltban a Cold SNAP elmulasztott lehetőséget adott a kabin előmelegedés előnyeinek kiemelésére, amelyet sok EV-k kínálnak.
Az embereknek szükségük van autóikra, és ragaszkodnak az általuk nyújtott szabadsághoz, míg a benzinnek és a dízelnek egy évszázados öröksége van ebben az országban. A kormány és a járművezetők közötti együttműködés kulcsfontosságú az elektromos munkára való váltáshoz. Bátorító, hogy egy hordozó miniszter hajlandó volt velünk beszélni, de a járművezetőket álomot kell eladni, amelyet nem fenyegetnek egy drága rémálom.
Egyetértek Hugoval? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *