Uncategorized

Jaguar XF 2016 kémkedett

A Jaguar XF a társaság sokféle autójának a szíve, valamint a Jaguar ambiciózus SUV -tervei, valamint a kis szalon ellenére az XF szintén a teljes frissítésnek számít. A következő három évben.
• Jaguar XF áttekintés
A kémprofesszionális fotósok még a legtisztább részletekben, valamint ezeknek a legújabb képeknek a legmegfelelőbb részleteivel, valamint ezeknek a legújabb képeknek a legmegfelelőbb részleteivel készítették el, hogy az új BMW 5-es sorozat, valamint a Mercedes E-osztályú rivális alakul ki.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A következő generációs Jaguar XF pontosan ugyanazon az Alumínium IQ [AL] moduláris platformon fog ülni, mint mind a C-X17 ötlet, valamint az „XS” kompakt szalon-mindazonáltal egy nyújtott tengelytávú, valamint nagyobb pályával, mint BE A jelen modell, valamint ez azt is sugallja, hogy sokkal könnyebbnek kell lennie, mint korábban.
• Jaguar hírek és vélemények
A fotóinkban lévő fekete teszt öszvér süllyesztett rácsot, valamint nagyobb első kötényt tartalmaz, amelyet a nagyobb kerék ívekhez illesztettek. Az ajtófogantyúk mind a test munkájába süllyednek, egy újabb visszajelző jelzés arról, hogy ezek a vadonatúj alváz -architektúra fölé borított régi panelek.
Hátul egy pár iker kipufogógáz, amely sokkal jobban kilép a lökhárító közepéig, jól látható – a terekkel együtt, ahol az eredeti csövek mennek. Ez azt bizonyítja, hogy a következő XF valószínűleg pontosan ugyanazt a kibővített négyhengeres turbófeltöltős benzin, valamint a Jaguar új gyárában fejleszti ki a Solihull-i Jaguar új gyárában.
Magasabb a fajta A feltöltött V6, valamint a benzin, valamint a dízel hibridek is, mind a zászlóshajó verzióinak valószínűleg használják a V8 energiát. Az Egyesült Királyságban az első alkalommal az XF-et két vagy négykerék-meghajtó választással kapják meg-ami tükrözi a teljeskerék-meghajtó növekedését a szegélyen.
A Frankfurti Autószalonon a Carfurti Motor Show -n való beszélgetés során, a Jaguar volt menedzser, Adrian Hallmark azt mondta nekünk: „Az XF a Jaguar kötet lényege, ez a hangerő -termékünk, valamint azt is, hogy ezt még egy szintre akarjuk vinni.” Ugyanígy kijelentette, hogy az életciklusban korábban elengedhetetlen az új testületek, például a Sportbrake behozatala, hogy sokkal több profitot szerezzen.

Mivel már megértjük, hogy a kis szalon 2015 -ben debütál – a kupé és a birtok is a munkákban -, azonban az új Jaguar XF valószínűleg egy évvel később jelent meg. Ha ez megfelel a jelenlegi jármű mintájának, akkor számíthat arra, hogy egy ötletet lát a januári Detroit -show -n, és a produkciós terv szeptemberben jelenik meg Párizsban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *