Uncategorized

Jensen GT Marks A legjobb brit márka

legendás brit sportautók és teherautókészítő visszatérése Jensen a hamuból feltámadt, és kiderült Új elfogó.
A Jensen Group nevű új vállalkozás bemutatja a GT-t 2016-ban. Ezt egy General Motors 665BHP 6,4 literes feltöltött V8 üzemelteti, valamint egy testreszabott űrkeret-alvázon alapul, hatsebességes kézikönyv vagy hat lehetőség választásával. -Ssebesség félautomata átvitel. A hátsókerék-meghajtó GT kétüléses vagy 2+2-ként érkezik, valamint extravagáns kabinot ígér, bőrrel és Alcantara díszítéssel. Az összes autót és teherautót 350 000 font régióban vásárolják, valamint költségeket.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A GT -t a Jensen Worldwide Automotive (JIA) -kal való együttműködésben fejlesztik ki – ez egy olyan vállalkozás, amelyet sokkal jobban értenek a testreszabott Interceptor R modellje számára. Amellett, hogy sem a Jensen Group, sem a JIA nem kapcsolódik az eredeti Jensen Cars and Truck Co. Ltd -hez, a nyilatkozat nagyszerű hír lesz a Jensen rajongói számára, mivel a GT lesz a legelső autók és teherautók, amelyek a híres nevet viselték, figyelembe véve ezt. Az autók és teherautók gyártója 2002 -ben abbahagyta a kereskedelmet.
Az utolsó Jensen-formatervezés az S-V8 volt, amely az 1998-as brit világszerte Birmingham-i Autószalonon debütált. 10 millió font költsége a fejlesztéshez, a V8 kétüléses Roadster költsége 40 000 fontot garantált, és úgy jött létre, hogy kitöltse a Morgan és a TVR közötti rést. A gyár azonban mindössze 10 autót és teherautót készített, mielőtt a vevőket három évvel később hívták meg, és az SV Automotive nevű vállalkozás fejlesztett ki egy újabb 30 -at.
A Jensen Group kijelenti, hogy a legelső GTS 2016 -ban jelent meg, mielőtt ugyanabban az évben egy vadonatúj elfogót tesz ki. Az új autók és teherautók „Interceptor 2” -nek nevezik, „a hagyományos elfogótól, valamint az eredeti Grand Tourer gondolatának fejlesztése, hogy alaposan kortárs és érdekes járművet készítsen”, a cég szerint –
Mit hiszel az újjáéledt Jensen márka kilátásaiban? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *