Könnyebb és gyorsabb Lotus Exige Sport 350 Exposed

Ez a Lotus Exige Sport 350. Az Exige könnyebb és gyorsabb verziója, pontosan ugyanazt a 345 lóerővel ellátott V6 motorot csomagolja. az exige -ek, amelyeken alapul.
• Pontosan ellenőrizze, hogy a Vauxhall Astra miként dobta el 200 kg -ot
Most, hogy a mérlegeket 1,125 kg tollas súlyú, a súlycsökkenés az autó különböző területeiről származik, beleértve egy új hátsó ajtót, könnyű motor tartókat, új akkumulátort, könnyebb csöveket a szellőztető rendszer számára, valamint a zajszigetelés optimalizált felhasználását. A könnyebb középső konzol ugyanígy jellemzői, egy alanyált sebességváltó rendszerrel – az alumínium hatsebességű sebességváltó kimutatásával. Az automatikus szintén elérhető.
6

Azok számára, akik még könnyebb autóra vágynak, az extrák felsorolása könnyű választási lehetőségekkel rendelkezik, mint például a kovácsolt könnyűfém kerekek, valamint a fúrt féktárcsák. Ha ezek mindegyike specifikálódik, akkor az Exige Sport 350 mindössze 1115 kg -ban érhető el. Ez kevesebb, mint egy Ford Fiesta st.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az étrend azonban nem befolyásolta a motort. A feltöltött 3,5 literes V6 345 lóerős, valamint 400 nm nyomatékot eredményez, amely képes a hátsó meghajtású Exige Sport 350-et 0-62 mph-ig táplálni mindössze 3,9 másodperc alatt. A legnagyobb sebesség 170 mph.
• A legfinomabb pálya napi autók
A Lotus az Exige Sport 350 -et egy felülvizsgált felfüggesztési konfigurációt nyújtott szilárdabb lengéscsillapítókkal, valamint módosított geometriával, amelyek elősegítik az autók és a teherautók 2,5 másodperces borotválkozását a Common Model köridőjéről a Lotus saját tesztpályája körül.
6

Belül kiszámíthatóan spártai – bár elegáns, a közös sportüléseknek, valamint az opcionális élénk sárga tartán burkolatnak köszönhetően. Hasonlóképpen lehetséges a választási lehetőségek, mint egy multimédiás rendszer vagy légkondicionálás, bár ezek növelik a súlyt.
A sportautók és a teherautók februárban kerülnek forgalomba, amelynek ára 55 900 font, a roadster -kialakítás márciusban történő betartásával.
Értsük meg, mit hiszel a Lotus Exige Sport 350 -ről az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *