Különleges kiadású Maserati Levante és Ghibli Sportivo elindította

A Maserati egy pár speciális kiadású modellt indított a Levante és a Ghibli számára. , jelentős felszerelési listával és három speciális festékkel.
A Maserati Levante Sportivo ára 69 975 font. A hagyományos SUV-n keresztüli frissítések között szerepel a 20 hüvelykes könnyűfém kerekek, a piros féknyereg és a panorámás napfénytető. A speciális kiadású modell belsejében fekete bőr kárpitozást, alumínium evezőket és egy pár elektromosan állítható és fűtött első üléseket is kap.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A Maserati Ghibli Hybrid négyhengeres 48 voltos teljesítményt kap
A Maserati Levante Sportivo X modellje extra 10 825 fontot parancsol a Sportivo változathoz képest-de ez a SUV specifikációját adaptív LED-es fényszórókkal, szakaszos 21 hüvelykes könnyűfém kerekekkel és egy nagyobb hátsó kapcs-spoilerrel támogatja. A Maserati Nerissimo csomagját is tartalmazza, amely cseréli az autó hagyományos rácsát, kipufogó -ötleteit és fényes munkáját a fényes fekete pótlásokhoz.
Belül a Levante Sportivo X piros bőr kárpitozást, fűtött sportkeréket, lágy-bezáró ajtókat és szálcsiszolt rozsdamentes acél pedálokat kap. Van még egy kicsit több technológia is; Adaptív sebességtartó automatika, Blind Spot Assist, Traffic Sign Segéd, Gyalogos felismerő rendszer és egy 360 fokos jármű parkolóbánya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *