Uncategorized

Korlátozott kiadású, Aston Martin Vanquish végső nyilvánosságra hozta

Az Aston Martin Vanquish végső részét kiderült, így a luxus GT -nek egy utolsó Swansongot adott, mielőtt a következő év helyettesíti.
Csak 175 egységet építenek a kupé és a Volante kabrió testületén. A fix-tető Ultimate 211 995 fontba kerül, míg a csepp-tetejű társa 223 995 GBP-t fog visszafizetni.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Megtartja az Aston Martin legendás 6,0 literes természetesen szívható V12-t, 595 lóerővel. Valószínűleg ez lesz az utolsó nagy teljesítményű Aston Martin, aki a közel két évtizedes sztrájkot fogja elhelyezni. A motor a Rapide S és a Limited Edition Lagonda Taraf szalonban is található.
6
Az adsclose erről a hirdetésről

A szokásos Vanquish S -hez fűződő 10 000 font összegű prémium három testreszabott monokróm festékrendszer jóvoltából származik. A végső a fekete, szürke és fehéraranyban kapható, és a három „designer téma” mindegyike megfelelő a belső terekben. A Fekete Vanquish végső bronz grafikájával, valamint fekete bőr belsővel is rendelkezik, bronzréseléssel és fekete fékkel.
• Jelenleg eladó legjobb szuperkocsik
A második designer téma a szürke autó, amely kék akcentussal, szürke bőr kárpitozással és kék varrással és sárga balra van. A harmadik és az utolsó tervező téma megfelelő fehérarany és bronz belső teret kap.
6

Az összes változat egyedi ötkerekű kerekekkel és szénszálas csecsebecsékkel rendelkezik az autó külseje mentén. Az ülések egyedi foltvarrás-kialakítása kizárólag a korlátozottan működtetett Vanquish S, valamint az ajtó végső plakkjaira vonatkozik, hogy megemlítsék annak kizárólagosságát.
A Vanquish végső sorrendje megrendelhető, mivel az első szállítás 2018 elején várható. A végső kiadás a második generációs Vanquish produkciójának végét ünnepli, amely 2012-ben kezdődött. A harmadik generációs Vanquish-nak 2019-ben kell érkeznie.
Mit gondolsz az Aston Martin Vanquish végső? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *