“Lehet, hogy Emma Raducanu lesz a brit, aki új Lewis Hamilton -ként jelentkezik”

A héten nem megyek rá (mint radikális). Az az idő, hogy kiszabadítsam a nyakamat, és egy kis, régóta cselekedetet követeljek.
Az indítók számára az ökomentalisták és más tüntetők problémája, akik a csúszás órákban játszanak, amikor illegálisan parkolják a bummokat a közúti felületeken, és gyorsan meg lehet állítani. Csakúgy, mint a tragikusan félrevezető népek megállítása a veszélyesen, hogy veszélyesen üljön a kiszolgáltatott hátsó oldalukon a vasútvonalon vagy a repülőtéri kifutópályákon, eléggé meg kell mentenünk ezeket a bonkereket, hogy a közutakon üljenek. Tény, hogy néhány embernek meg kell védenie magukat, ugyanakkor megakadályozzák, hogy másokat magukkal vegyenek le-olyan járművezetők és versenyzők, akik esetleg összeomlanak, miközben megpróbálják elkerülni a balesetek által kiváltó emberi barikádokat.

Szigetelje a Nagy -Britannia kampányait az autópálya -tiltakozások után börtönbe küldte

Tehát biztosan ez egy egyszerű, indokolt eset, amikor az állam eltávolítja azokat, akik veszélyesen elfoglalják és akadályozzák a nyilvános autópályákat. elvégzett munka. Megmentett élet. törvény és rend fenntartva. Csökkent a kipufogócső -kibocsátás. A járművezetők illegálisan tartják a kiadott kívánságaikat. Az anarchia az utcákon békésen elkerülhető. Hívja radikalizmusnak, ha úgy tetszik. Én, józan észnek látom.*
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Eközben a bemutatótermekben és az autóipari weboldalakon, ahol a fogyasztók szívesen költenek pénzt, fizetnek adókat és támogatják az UK PLC-t, számtalan induló vállalkozást és más cégeket továbbra is ígérnek, hogy a legjobban küzdenek. Hány éve kellett elviselnünk a Google/Waymo és az Apple autó projekteket körülvevő értelmetlen hype -t? Túl véres hosszú. Ugyanez vonatkozik más állítólag „küszöbön álló” járművekre, mint például a Bollinger, az Elio, a Faraday Future, a Fisker (a Lovely Bloke, nem olyan nagy, hogy autókat szerezzenek a nyilvánossághoz), a Lucid és más wannabes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *