Uncategorized

Lexus LC500H a Genfben: A részletek, valamint a motor specifikációja

a Lexus behúzódott a 2016-os genfi ​​motoros show-ba az LC 500H-val, a Detroitban bemutatott lenyűgöző V8-alapú kupé hibrid változatával, valamint a japánokkal. A cég feltárta az innovatív új benzin-elektromos hajtómű további részleteit.
• A legjobb hibrid autók
A márka zászlóshajója, a két ajtó újonnan kifejlesztett „többfokozatú hibrid rendszert” kap. A Lexus LC500H ugyanazt a 3,5 literes V6 „Atkinson ciklus” benzinmotorot veszi át, mint az E-CVT sebességváltó, mint a GS450H szalon. A kupéban a motor 295 lóerős, azonban a teljes rendszer kimenete 354 lóerővel van besorolva.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ugyanakkor magában foglalja azt is, ami hatékonyan egy második fokozatot tartalmaz: egy hagyományos négysebességű automatikus az elektromos motorok hátuljára van felszerelve, amely összesen tíz sebességváltást tesz lehetővé. Hat -t a CVT átvitel szimulál, négy fizikai változás az automatikus ‘dobozból (és ezek közül az egyik a túlhajtás funkciója).
9

A Lexus mérnökei ezt a rendszert hozták létre, miután alaposan megfontolták a kettős tengelykapcsoló-automatát, azonban a végső simaság, a praktikusság és a tartósság szempontjából a többlépcsős beállítást használták.
A Lexus Europe vezetője Alain Uyttenhoven elmondta, hogy ez a legelső hibrid rendszer, amelyet a cég kifejlesztett, amely „megállíthatja a hátsó gumiabroncsokat”. Ugyanígy a legelső Lexus hibrid, amely lítium-ion akkumulátort használ, amely annyira kompakt, és megvilágítja az új sebességváltó további súlyát,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *