Uncategorized

Limited Edition Abarth 695 Biposto Record

Abarth új, korlátozott kiadás 695 Biposto rekordját mutatta be. Az Abarth legszélsőségesebb járművén alapul-a kétüléses 695 Biposto-, valamint az Abarth szerelmeseinek elbűvöli, akik egy kis kizárólagosságot akarnak.
• Fiat 500 Abarth Review
A 695-es Biposto-rekord Carlo Abarth rekordszintű negyed mérföldes futamának 50. évfordulóját megemlíti egy Fiat Abarth G osztályú 105 lóerőn. A rekordok valójában ismétlődő téma, mivel a 133 Designs korlátozott kiadása utal az Abarth 133 rekordjára. A motor is rekordszintű, és liter / liter számok kiadása.
Ez a motor pontosan ugyanaz a 190 lóerős turbófeltöltéssel ellátott 1,4 literes rendszer a meglévő Abarth 695 Biposto-tól, amely elegendő a 997 kg-os jármű táplálásához 0-62 mph-ig, alig hat másodperc alatt. Van egy kézikönyv -sebességváltó a maximális sofőr bevonásához, integrálva egy mechanikus reteszelő differenciálművével. A legmagasabb sebességet 143 mph sebességgel üzenetet küld.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A 695 Biposto rekordot egy feltűnő ‘Modena Yellow’ festék színben készítik, amelyet szürke díszítéssel, 18 hüvelykes Oz könnyűfém kerekekkel, valamint különálló számozott lemezekkel készítenek. Most már eladó, az Egyesült Királyságban a 36 610 GBP -től – azonban a rendelkezésre álló 133 jármű egyikének gyors védelmére van szükség.
Több mint 36 000 fontot költene egy levett városi autóra? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *