Uncategorized

Limited Edition Aston Martin Amb 001 Bike belép a prototípus fázisba

, az Aston Martin összeállt a brit motorkerékpár -gyártóval, a Brough Superior -tal, hogy korlátozott kiadás, csak a Sport Bike, valamint a pár kiadott egy új teaser -t. videó.
Az AMM 001 -ként megértett kerékpár az év végén vezet be, valamint ez az új teaser klip a fejlődésen átesett első prototípusot mutatja.

Aston Martin üzenetek 230 millió font veszteséget jelentenek a 2020 -as első felére

Már láttuk az Amb 001 produkciós karosszériáját, de annak érdekében, hogy egy kis élvezetet fejlesszen ki a kerékpár hivatalos bevezetése előtt, az Aston Martin pontosan ugyanabba a Camouflage -be csomagolta, amelyet a DBX SUV fejlődő öszvérek használtak. A termelés mindössze 100 egységre korlátozódik, mindegyik 108 000 euró (nagyjából 93 000 font) költséggel jár.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A kitöltött termék egy könnyű sportkerékpár lesz, kettős Wishbone elülső villával, egy tuskó-alumínium lengőkarral, titán markolatokkal, Inconel kipufogócsonkkal, valamint szerkezeti szénszálas testpanelekkel. Annak érdekében, hogy a motorkerékpár járdájának súlyát abszolút minimumig tartsa, a kerekeit szintén szilárd alumíniumból megmunkálják.

A Brough Superior jelenlegi Pendine Sand Racer -től, valamint a nagyon Sports 100 mintától eltérően – mindkettő a hagyományos meztelen kávézó versenyző stílusú – az Amb 001 kortárs. Teljes vásárlással rendelkezik, valamint a párbiztosítás azt állítja, hogy a karosszéria S-görbe alakú aerodinamikai szárnyai az első burkolathoz kapcsolódnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *