Uncategorized

Limited Edition DS 7 Crossback Louvre elindított

Ez az új DS 7 Crossback Louvre. Ez a SUV speciális kiadású verziója, amelyet a népszerű francia művészeti galériával együttműködve hoztak létre. Most már megvásárolható, ára 46 530 font – és az első szállítás várhatóan ez év januárjában érkezik meg.
Mivel a DS saját különleges márkájává vált, különbözik a Citroen -től, 2015 -ben, a Maker a Louvre Múzeum védőszentje volt – és a cég szerint ez a speciális kiadás modellje kiemeli a partnerséget.

A legjobb 10 legjobb 7üléses autók 2022-re

Minden DS 7 Crossback Louvre egy speciális submenu-val érkezik a 12 hüvelykes infotainment rendszeréhez, amelyet „egy nap a Louvre-ban”. A vásárlók felhasználhatják az autó érintőképernyőjét 182 festmény, portrék és szobrok képeinek böngészésére a múzeum gyűjteményéből.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A híres művek, mint például a Leonardo da Vinci Mona Lisa portréja, a Véronèse-i esküvő és a Samothrace szárnyas győzelme a csomagban szerepel-mindegyiket egy négyperces podcast kíséri, amely felvázolja a mű történetét.
A DS azt is mondja, hogy a SUV külseje inspirálja a Leoh Ming Pei által tervezett Louvre-piramisot, speciális jelvényekkel a motorháztetőjéhez, az első szárnyakhoz és a hátsó ajtóhoz, valamint egy speciálisan létrehozott pár lézeres ajtó tükrökhöz, amelyek ugyanazt a geometriai mintát tartalmazzák. mint művészeti installáció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *