Uncategorized

Limited-futtatott Skoda Enyaq IV IV. Alapítók Edition elindított

Skoda elindította a Pure-elektromos Enyaq IV új, korlátozott kiadású verzióját, az úgynevezett Alapítók Edition-t, amelyet a vállalat szerint az „elektromos elektromos korszak” kezdete ünnepli.
A termelés világszerte mindössze 1 895 egységre korlátozódik, hivatkozva a cseh márka alapító évére, mint Laurin és Klement. Ezek közül mindössze 50 -et adnak el az Egyesült Királyságban, mindegyik 46 725 fontba kerül.

Új kettős motoros skoda Enyaq iv 80x Sportline 261 lóerős

A vásárlók két festékfestéket választanak-sarkvidéki ezüst vagy fekete mágia-, és minden alapító kiadásnak számos modell-specifikus stíluscsípés található, beleértve a 21 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy speciális jelvényt az első szárnyakhoz és még sok minden mást. Agresszív lökhárítók.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

További stílusváltozások közé tartozik az új fényes fekete tetőfedő sínek és a külső burkolat, míg a rács a Skoda háttérvilágítású kristály felülete, amely 130 LED -es lámpát tartalmaz.
A hátsó ajtón lévő betűk a színsémától függően is különböznek. Az ezüst autók fényes fekete jelvényeket kapnak, míg a fekete modellek rézjeleket kapnak.
Belül minden alapító kiadás, az Enyaq számozott plakkot kap a kormánykerékre, amely jelzi az autó helyzetét az építkezés sorozatában. A vásárlók alumínium pedálokat, akusztikus oldalsó ablakokat és fekete bőr kárpitozást kapnak a konyakbarna csövekkel párosítva.
4

Az Enyaq specifikációjának specifikációja az Enyaq IV 80 -on alapul. A vásárlók az elülső és a hátsó jármű parkolóérzékelőit, a visszapillantó bütyköt és az adatvédelmi üveg alapját képezik, a Skoda pedig vezeték nélküli okostelefon -töltőbe és kulcs nélküli zárba is dobott.
Egy 82 kWh -os akkumulátorral (amelynek 77kWh használható) és egy 201BHP elektromos motor, amelyet a hátsó tengelyre szerelnek, amely elegendő a 0–62 mph 8,2 másodperces időtartamra.
A Skoda nem hivatalosan nem erősítette meg a Special Edition Model maximális tartományát, de az azonos hajtáslánccal felszerelt hagyományos Enyaq IV 331 mérföldet fedezhet fel a díjak között.
A 80 százalékos töltés 38 percet vesz igénybe, ha egy 125 kW -os DC gyors töltőhöz kapcsolódik, míg az AC faldobozból származó teljes töltés körülbelül 13 órát vesz igénybe.
Most kattintson ide, hogy elolvassa a Skoda VRS jelvényének történetéről szóló funkciót …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *