Mazda 3 (2013-2019) értékelés

A Mazda 3 egy kicsit nem énekelt hős a kompakt ferdehátú piacon. Míg az újabb minták, mint például a Ford Focus, valamint a Kia Ceed, a Plaudits -t veszik, a Mazda 3 továbbra is kellemes jármű, amelyet éles megjelenéssel, sok készletgel és alacsony működési költségekkel vezethet. Annak ellenére, hogy egy teljesen új formatervezés 2019-ben esedékes, a jelenlegi jármű továbbra is fantasztikus, sokoldalú a versenyképes háztartási ferdehátú ágazatban.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Mazda 3 javítása 2016 végén kevés volt, bármennyire is érdemes, és a lelkes sofőrök meg fogják élvezni az autó vonzó kezelését. A frissítések lehetővé tették a jármű előrelépését a finomításban, tehát ez az osztály egyik csendesebb járműve. Azonban az autó cég utazása az a költség, amelyet fizet a kezelésért, bár ez egy kis kérdés a lelkes járművezetők számára.
A motorháztető alatt a gazdasági és reagáló benzin- és dízelmotorok sokfélesége fantasztikus működési költségeket jelent, valamint boldogan javasoljuk a 3 -at, aki a ferdehátú normákból módosítást keres.
A Mazda 3 ferdehátú egy sima megjelenésű ötajtós, amely a Mazda 2 Supermini, valamint a Mazda 6 háztartási jármű között helyezkedik el a japán gyártó Egyesült Királyság felállásában. A Mazda 3 Buy jelenleg a harmadik generáció, amelyet 2013 -ban először vezettek be, valamint 2016 -ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *