Uncategorized

McLaren P1: A motor részletei

A McLaren feltárta az első hivatalos részleteket arról, hogy mi lesz az új P1 szuperautójának, mielőtt a produkciós autó világbemutatója a márciusi genfi ​​autókiállításon.
Ahogy az várható volt, a P1 egy iker-turbó 3,8 literes V8-at használ-a 12C-ből kidolgozott-, valamint egy elektromos motort használ a 903 lóerővel. Mindkettő egy hét sebességű kettős tengelykapcsolóval, valamint míg a McLaren nem tette ki a hátsó kerekeket, és nem tették ki a teljesítményszámokat, azt várják, hogy a rendszer kevesebb, mint hat másodperc alatt lehetővé tegye a 0-100 mph gyorsítást.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A 3,8 literes motor 727 lóerővel 7500 fordulat / perc sebességgel, valamint 4000 fordulat / perc sebességgel, míg az elektromos motor 176 lóerővel, valamint a maximális nyomatékkal 260 nm-es nyomatékot hoz létre nulla fordulat / perc sebességgel. Erőteljes hibrid erőátvitelének köszönhetően a P1 kevesebb, mint 200 g/km-t bocsát ki-körülbelül ugyanolyan, mint a benzinüzemű Volkswagen Sharan MPV.
A kormánykerék IPA -k (azonnali energiaellátó rendszer) gomb lehetővé teszi az elektromos motor teljes 176 lóerősségének gyors elérhetőségét, így elektromos lendületet biztosítva, mint például a KERS rendszer egy Formula 1 -es autóban.
A P1-nek szintén van még egy F1-ihletésű tulajdonsága, a DRS-ben (húzási redukciós rendszer). A kormánykeréknél egy további gomb aktiválva a DRS csökkenti a szárny szögét, hogy 23 % -kal csökkentse a húzást.
Egy e-módot kínálnak az erőátvitelhez, amely lehetővé teszi a P1 számára, hogy körülbelül hat mérföldet futtasson ki önmagában az elektromos energiával. Az akkumulátort a motor tölti fel, ugyanakkor kb. Két órán belül a teljes újratöltéshez a falhoz is csatlakoztatható.
A P1 -ről további részleteket ki kell mutatni, amikor a jármű debütál a Genfi Autószalonon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *